Trénera Weissa ovládli emócie: TOTO povedal o synovi! Veľká pochvala pre Kucku

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvíťazili na Faerských ostrovoch s KÍ Klaksvík 2:1, obrat zariadil dvojgólový kapitán Juraj Kucka (36).
  • Zdroj: SITA/Milan Illík

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvíťazili na Faerských ostrovoch s KÍ Klaksvík 2:1, obrat zariadil dvojgólový kapitán Juraj Kucka (36).

Tréner Vladimír Weiss st. po zápase skonštatoval, že postup bol z tejto skupiny samozrejmosťou. Následne ho prevalcovali emócie. Slzy sa mu tlačili do očí.

„Som rád za klub aj za hráčov, odovzdali všetko. Chcem ešte zagratulovať Vladovi (Weissovi ml.), ktorý má dnes narodeniny,“ chvejúcim sa hlasom povedal kouč Slovana pre RTVS.

Weissa ml. dlhodobo trápi zápal achillovej šľachy. Pomoc so zranením riešia už aj u zahraničných lekárov, Vladko bol na vyšetrení v Londýne. „Som smutný, že Vlado nemôže byť pri tom. Celú sezónu ho ničia zranenia. Verím, že teraz sa dá dokopy. Achilovka je už viac-menej okej, príčina bola v bedrovom kĺbe. Verím, že ešte na jeseň zasiahne do zápasov, aby sa psychicky vrátil do mužstva,“ vysvetlil tréner Slovana.

Slovenský futbalista Vladimír Weiss mladší.
Opora Slovana Vladimír Weiss ml.: Utajené vyšetrenie v Londýne! Zobraziť článok

Hrdinom belasých bol dvojgólový Juraj Kucka, ktorý je vo fantastickej forme. Skvelé výkony predviedol aj v reprezentačnom drese pri postupe na ME 2024. V novembri vsietil celkovo štyri góly.

Obrovské uznanie mu vystrúhal tréner Weiss. „Bude mať 37 rokov, je obdivuhodné, čo predvádza. Jeho výkony v reprezentácii boli fantastické, u nás hrá vynikajúco, pre mňa je Futbalista roka. Nikdy nebol takto vysoko docenený. Tento rok by si to aj zaslúžil. Samozrejme, Škriniar, Dúbravka, Lobotka, Hancko boli vynikajúci, ale ,Kuco’ mal asi najlepšiu sezónu, čo som ho videl,“ povedal Weiss st., ktorý tiež zagratuloval reprezentácii k postupu.

Na snímke hráči Slovana sa radujú z víťazstva.
Slovan ukončil Klaksvíku domácu šnúru neporaziteľnosti! Kašia: Najťažší zápas v Európe! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk