Opora Slovana Vladimír Weiss ml.: Utajené vyšetrenie v Londýne!

Nečaká na zázrak! Futbalový čarodejník Vladimír Weiss ml. (33) aktívne rieši situáciu so zápalom v achilovej šľache, ktorý ho vyradil ...
  • Zdroj: SITA/Milan Illík

Nečaká na zázrak! Futbalový čarodejník Vladimír Weiss ml. (33) aktívne rieši situáciu so zápalom v achilovej šľache, ktorý ho vyradil zo zostavy Slovana.

O problémoch a bolestiach syna po zápase s Michalovcami prezradil otec a tréner Weiss st. Naznačil, že všetci v Slovane hľadajú pre tvorcu hry pomoc aj v zahraničí, keďže doma mu lekári nedokázali pomôcť. Podarilo sa to počas utajeného výjazdu do Anglicka?

FOTOGALÉRIA: Vladimír Weiss ml.

Silné bolesti v oblasti achilovej šľachy vyradili Weissa mladšieho zo zostavy a komplikujú mu aj prípadnú snahu opäť zabojovať o miesto v reprezentačnom kádri. V snahe zistiť príčinu zápalu sa podľa informácií Nového Času vybral ešte koncom minulého týždňa do Londýna, kde mal dohodnuté vyšetrenie u špecialistu na podobné problémy.

„Vlado tam má kontakty a overených odborníkov ešte z čas jeho pôsobenia v Manchestri City a neskôr v Rangers Glasgow,“ povedal nám zdroj blízky hráčovi. Cieľom výjazdu, ktorý aj s letom nezabral viac ako 48 hodín, bola špeciálna diagnostika na 3D skeneri a následne konzultácia o ďalšom postupe liečby.

Vladimír Weiss ml. má problémy s achilovkou.
Zúfalý Vlado Weiss ml. o svojich záhadných problémoch: Celé to zhrnul do jednej vety Zobraziť článok

Nie je jasné, či sa podarilo absolvovať všetky naplánované úkony, keďže Weiss nechce liečbu komentovať skôr, ako bude jednoznačne určený jej ďalší postup.

V rovnakom duchu sa vyjadril aj pre Nový Čas: „Nechcel by som svojimi záležitosťami obťažovať fanúšikov,“ povedal. Priznal však, že v priebehu týždňa ho čaká ďalší úkon v Brne, ktorý by mal pomôcť s liečením zápalu. Prognózovať jeho úspešnosť je nateraz predčasné, rovnako návrat stredopoliara do zostavy Slovana.

Na snímke Vladimír Weiss ml. a tréner reprezentácie Francesco Calzona.
Uvidíme Weissa ml. v repre? Ex-reprezentant prehovoril: Tromfy v rukách má tento muž Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});