Talentovaný slovenský útočník pokračuje v skvelej forme: V AHL strelil už druhý gól!

Darí sa mu! Slovenský hokejový útočník Adam Sýkora (19) zažíva úspešnú debutovú sezónu v zámorskej AHL. Ako najmladší hráč súťaže je ...
  • Zdroj: X/@WolfPackAHL

Darí sa mu! Slovenský hokejový útočník Adam Sýkora (19) zažíva úspešnú debutovú sezónu v zámorskej AHL. Ako najmladší hráč súťaže je stálym členom zostavy Hartford Wolf Pack a čoraz častejšie mu na konto pribúdajú aj kanadské body.

Slovenský hokejista Adam Sýkora v drese New York Rangers.
Konečne sa dočkal: Sýkora strelil svoj premiérový gól v zámorí! Zobraziť článok

Ešte minulý rok brázdil slovenské klziská v drese Nitry a teraz si hľadá cestu do najlepšej hokejovej ligy sveta. Talentovaný Sýkora pôsobí v Hartforde Wolf Pack z AHL, kde si postupne buduje svoju reputáciu.

V úvode ročníka bol rodák z Piešťan viditeľný najmä vďaka výbušnosti a skvelému napádaniu, no postupne sa osmelil aj smerom do bránky, čo prináša zaslúžené ovocie. V doterajších 18 zápasoch nazbieral 7 kanadských bodov, pričom až 4 z nich získal v posledných šiestich dueloch.

Štatistiky slovenského reprezentanta zdobia najmä asistencie, no strelil už aj dva góly. Naposledy rozvlnil sieť počas sobotnej noci, keď rozosmutnil brankára Belleville Senators. Sýkora v druhej tretine šikovne tečoval strelu od modrej čiary a vyrovnal na 2:2. Týmto presným zásahom pomohol svojmu tímu k výhre 4:3. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});