Basketbal si pomýlil s MMA: Hviezdny Američan sa na ihrisku pokúšal uškrtiť súpera!

Toto sa len tak nevidí! Nedávny zápas medzi Golden State Warriors a Minnesotou Timberwolves (101:104) v zámorskej NBA okorenila netypická ...
  • Zdroj: TASR/AP

Toto sa len tak nevidí! Nedávny zápas medzi Golden State Warriors a Minnesotou Timberwolves (101:104) v zámorskej NBA okorenila netypická bitka hráčov priamo na palubovke. Najväčšiu aktivitu vyvinul hviezdny Draymond Green (33), ktorý zozadu chytil Rudyho Goberta pod krk a niekoľko sekúnd ho tak držal. Pomýlil si basketbal s MMA?

FOTOGALÉRIA: Hviezdny Američan sa na ihrisku pokúšal uškrtiť súpera!

Celý konflikt odštartoval kontakt medzi Klayom Thompsonom a Jadenom McDanielsom. Obaja sa začali naťahovať a padli aj nejaké údery. Okamžite ku nim pribehli ostatní hráči, aby situáciu upokojili. To sa však nestalo a tá sa namiesto toho ešte viac vyhrotila. Prsty v tom mal najmä už spomínaný Green.

Skúsený krídelník bol za svoj čin vyhodený zo zápasu a bolo jasné, že to nebude jeho jediný trest. NBA preto amerického reprezentanta suspendovala na päť stretnutí a navyše musí zaplatiť pokutu vo výške takmer 800-tisíc dolárov. „Dĺžka trestu je sčasti založená na Greenovom nešportovom správaní a z minulosti," oznámilo vedenie najlepšej basketbalovej ligy vo svojej správe.

To však nebol jediný trest. Pokutu 25-tisíc dolárov dostali Gobert, McDaniels a Klay Thompson. Oproti Greenovi je ale táto čiastka zanedbateľná.

Basketbalová lopta.
Pád basketbalovej hviezdy na dno: Stal sa bezdomovcom, takmer zomrel! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});