Bývalý útočník z anglickej Premier League ide do basy: Dohnala ho temná minulosť

Takto dopadnúť určite nechcel. Bývalý útočník Boško Balaban (45) si za mrežami odsedí jeden rok. Chorvát totiž exmanželke nezaplatil ...
  • Zdroj: Instagram @_boskobalaban_

Takto dopadnúť určite nechcel. Bývalý útočník Boško Balaban (45) si za mrežami odsedí jeden rok. Chorvát totiž exmanželke nezaplatil dlh na výživnom pre ich deti a súd ho tak po predchádzajúcej podmienke odsúdil. Trest ho neminie ani v prípade, že doplatí dlžnú čiastku.

 Turínska prokuratúra údajne vyšetruje talianskeho futbalistu Alessandra Florenziho za nelegálne stávkovanie.
Ďalší taliansky futbalista lieta v problémoch: Aký trest hrozí hráčovi AC Miláno? Zobraziť článok

Balaban mal problémy zo zákonom už v minulosti a aj vtedy to bolo kvôli výživnému. To po ňom vymáhala jeho bývalá žena Iva Radičová, s ktorou bol ženatý viac ako desať rokov. Po rozvode sa bývalá kráľovná krásy začala sama starať o ich tri deti.

Z toho dôvodu od neho žiadala alimenty, ale on odmietal platiť. Dlh postupne narástol na 70-tisíc libier. Za svoje správanie dostal Balaban v roku 2021 podmienečný trest. Financie si však do poriadku nedal, a tak ho súd už tentokrát poslal do basy, kde by si mal odsedieť jednoročný trest. Rozsudok sa podľa britského The Sun nedá zmeniť ani v prípade, že by dlžnú čiastku bývalý útočník okamžite vyplatil.

​Balaban bol počas kariéry výraznou postavou tímu Club Bruggy, kde v 118 dueloch nastrieľal 58 gólov. V Premier League obliekal v sezóne 2001/2002 dres Aston Villy.

ilustračné foto
Obrovský škandál svetového tenisu: 7 hráčov ovplyvňovalo zápasy! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});