Tragická smrť hokejistu Milého († 54): Mrazivé detaily z miesta činu!

Slovenský hokej zasiahla mimoriadne bolestivá správa. Vo veku 54 rokov nás nečakane opustil bývalý hokejový brankár Marko Milý. Okolnosti ...
  • Zdroj: hockeyslovakia.sk

Slovenský hokej zasiahla mimoriadne bolestivá správa. Vo veku 54 rokov nás nečakane opustil bývalý hokejový brankár Marko Milý. Okolnosti jeho smrti sú šokujúce!

FOTOGALÉRIA: Marko Milý

Milý strávil hokejovú kariéru na východe republiky. Tri sezóny chytal za HC Košice, kde sa dočkal aj extraligového titulu v sezóne 1998/99.

Po konci v profesionálnom hokeji sa vydal na dráhu trénera, ktorú odštartoval v Košiciach v sezóne 2014/15. V spomínanom ročníku oslavoval s klubom aj majstrovský titul. V klube pôsobil sedem rokov. Popritom bol aj trénerom brankárov pri slovenských mládežníckych reprezentáciách

“S hlbokým smútkom v srdci oznamujeme, že nás vo veku 54 rokov navždy opustil otec, manžel, tréner, výborný kamarát a skvelý človek Marko Milý. V klube si ho budeme navždy pamätať ako večne usmiateho tvrdo pracujúceho brankára i trénera, ktorý odovzdával či už v A-tíme, alebo v mládeži svoje bohaté skúsenosti. Marko stál pri klube aj v najťažších COVID-ových časoch a pre klub odvádzal nesmierne cennú prácu. Synovi Jurajovi a celej pozostalej rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ píše sa na oficiálnej stránke HC Košice.

Marko Milý sa stal účastník dopravnej nehody, keď ho v dedine Haniska pri Prešove usmrtil nákladný vlak. „Od 20:05 bola prerušená doprava v úseku Drienovská Nová Ves – Prešov. Znova ju na tomto úseku obnovili o 22:22 h,” informovala Ria Feik Achbergerová, hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky.

Svedkovia tragédia tvrdia, že slovenský hokejový brankár sedel na koľajniciach. Rušňovodič na Milého trúbil a snažil sa kolos zabrzdiť, no to bolo v tej chvíli nemožné. „Iba si zapchal uši,” hovorili svedkovia tragédie, cituje ich portál kosicednes.sk. Dychová skúška rušňovodiča bola negatívna.

Viac o téme sa dočítate TU!

Marko Milý zanechal po sebe syna Juraja (26), ktorý hrá hokej za HC Prešov.

Adam Johnson.
Smrť Johnsona otriasla hokejovým svetom: Ex-hráč Spišiakov ho nešťastne zasiahol korčuľou do krku Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});