Ľudí po desivom zranení vyhnali z haly: Bývalý hráč NHL zomrel († 29)

Mráz behá po chrbte! Desivé zranenie, aké v minulosti zažil slovenský reprezentant Richard Zedník, sa udialo v zápase britskej EIHL. ...
  • Zdroj: SITA/AP

Mráz behá po chrbte! Desivé zranenie, aké v minulosti zažil slovenský reprezentant Richard Zedník, sa udialo v zápase britskej EIHL. Ľudí po tomto incidente evakuovali z haly, zápas zrušili a začal sa boj o život. Žiaľ, bývalý hráč NHL ho prehral!

Hrozivé zranenie, ktoré skončilo tragicky! Americký útočník Adam Johnson († 29) bol nešťastne zranený nožom korčule v oblasti krku počas zápasu v Elite Ice Hockey League (EIHL) v Anglicku. Podobné hororové zranenie v minulosti utrpel v NHL aj slovenský útočník Richard Zedník. Paradoxne, osudným sa mu stal stret s bývalým hráčom Spišskej Novej Vsi Mattom Petgraveom, ktorý pôsobí v tíme Sheffield Steelers.

Podľa správ BBC bolo stretnutie okamžite ukončené a 8000 fanúšikov z haly v Sheffielde evakuovali. Hráči vytvorili okolo zraneného Johnsona clonu a začal sa jeho boj o život.

Tomáš Plekanec (vľavo) a Jaromír Jágr (vpravo).
Česká hokejová legenda šokovala: Nečakaný koniec kariéry! Zobraziť článok

Johnsona previezli do nemocnice, kde boj o jeho život pokračoval, ale žiaľ neúspešne. Bol hráčom tímu Nottingham Panthers, kde prestúpil toto leto. V rokoch 2018 až 2020 hral v NHL za Pittsburgh Penguins. V trinástich zápasoch zámorskej profiligy strelil jeden gól a nazbieral štyri body. Česť jeho pamiatke!

 

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});