Sukeľ spôsobil Ramsaymu na čele vrásky: Bude ho škrtať v zozname?

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay má na čele vrásky. Hokejisti Litvínova sa v ďalšom priebehu extraligy budú musieť ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay má na čele vrásky. Hokejisti Litvínova sa v ďalšom priebehu extraligy budú musieť zaobísť bez pomoci kapitána Matúša Sukeľa (27).

FOTOGALÉRIA: Matúš Sukeľ

Slovenský reprezentačný útočník sa zranil v závere piatkového zápasu proti Vítkoviciam a severočeský klub dnes na webe oznámil, že ho čaká operácia a bližšie nešpecifikovaná pauza.

Sukeľ sa zranil v súboji s Petrom Chlánom bezprostredne po buly. Z ľadu mu musel pomôcť spoluhráč, pretože sa mohol postaviť iba na pravú nohu. "Suky podstúpi operačný zákrok, bohužiaľ nám bude chýbať dlhší čas," uviedol športový manažér Tomáš Vrábel.

Slovenská hokejistka Nela Lopušanová bude v novej sezóne pôsobiť v americkom tíme Bishop Kearney Selects.
Nela Lopušanová zažiarila v zámorí: Sedem bodov a ešte k tomu aj hetrik Zobraziť článok

Dvadsaťsedemročný slovenský reprezentant bol centrom elitnej formácie Vervy, v doterajších 11 zápasoch strelil štyri góly a pridal tri asistencie. "Matúš nám bude chýbať, bol jedným z lídrov tímu. Mužstvo budeme musieť dať nejako dokopy," povedal tréner Karel Mlejnek.

Gólová radosť hokejistov Spišskej Novej Vsi.
Spišiaci v šlágri kola deklasovali Nové Zámky, Slovan padol na ľade Michaloviec Zobraziť článok

V nedeľňajšom stretnutí na ľade Olomouca, ktoré Litvínov prehral 1:2 a skončila mu jedenásťzápasová víťazná séria, namiesto Sukeľa nastúpil v prvom útoku Michal Gut a v zostave dostal šancu osemnásťročný Matej Maštalířský. "V prvej fáze si na doplnenie zostavy pomôžeme z vlastných zdrojov, ale budeme pracovať aj na ďalších možnostiach," poznamenal Vrábel.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});