Firma futbalistu je v konkurze, bývalá spoločníčka reaguje: Nový plán Hamšíkovcov, ako ma ošklbať!

Uteká pred exekútormi?! Bývalý slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík sa ocitol v stredobode pozornosti, no tentoraz nie kvôli ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/avg, TASR

Uteká pred exekútormi?! Bývalý slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík sa ocitol v stredobode pozornosti, no tentoraz nie kvôli športovým výkonom.

Jeho spoločnosť Bounce Park nedávno požiadala o vyhlásenie konkurzu, čo je pravdepodobne snahou vyriešiť spory s bývalou spoločníčkou Veronikou Gondášovou. Tá sa teraz pre Nový Čas rozhodla porozprávať svoju verziu príbehu.

FOTOGALÉRIA: Kauza BOUNCE PARK 17

Firma Bounce Park bola prevádzkovateľom jedného z najväčších zábavno-športových parkov na Slovensku. Spoločnosť v minulom roku zaznamenala pozoruhodný rast, pričom jej tržby dosiahli úroveň 1,2 milióna eur, čo predstavuje nárast o 131 % oproti predchádzajúcemu roku.

Napriek tomu sa Marek Hamšík rozhodol požiadať o vyhlásenie konkurzu z dôvodu nevyriešeného sporu v spoločnosti. Bounce Park vznikol v spolupráci medzi Marekom Hamšíkom a manželmi Gondášovcami, ktorí sa rozhodli postaviť zábavný park.

Bývalý futbalista investoval do projektu vlastné financie. Dohoda za splácanie úveru bola medzi Marekom Hamšíkom a spoločnosťou Bounce Park. V súvislosti s konkurzom sme oslovili priamo Veroniku Gondášovú. Tá tvrdí, že v čase covidu, keď bola prevádzka zatvorená a nedosahovala žiadne tržby, mala s Hamšíkovcami dohodu, že spoločnosť Bounce Park nebude platiť úver, aby mohli prevádzku udržať.

Napriek tomu si však Hamšík uplatnil výkon záložného práva. „Moja prvá reakcia bola, že známy futbalista sa ide zámerne vyhýbať exekučnému konaniu,“ uviedla Gondášová a jedným dychom pokračovala.

„Hamšík ma so svojou manželkou neprekvapili, práve naopak, ďalej ukazujú, čo všetko sú ochotní spraviť a pod aký podvod sa podpísali oni sami. Disponujem informáciami a účtovnými dokladmi, ako sa Martina Hamšíková, konateľka, účelovo zbavila a ponížila majetok spoločnosti Bounce Park, ktorý náhle previedla na Marekovu spoločnosť HAMAR 17,“ dodala Gondášová.

„Takže zarobené peniažky ostávajú ďalej u nich doma a takto vytunelovanú spoločnosť posiela bohatý Marek Hamšík s manželkou do konkurzu,“ uzavrela Gondášová. Nový Čas v tejto súvislosti oslovil aj Hamšíkvcov, ktorí sa vyjadrili, že celú záležitosť nechávajú na právnikov. 

Marek Hamšík spolu s právničkou prišiel na políciu.
Hamšík má problémy s bývalou spoločníčkou: Prečo vypovedal na polícii? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});