Škandál medzi anglickými fanúšikmi: Sranda zo smrti malého chlapca

Polícia sa začala zaoberať prípadom, počas ktorého fanúšikova anglického tímu Sheffieldu Wednesday zosmiešnili smrť mladého maskota ...
  • Zdroj: northfoto

Polícia sa začala zaoberať prípadom, počas ktorého fanúšikova anglického tímu Sheffieldu Wednesday zosmiešnili smrť mladého maskota Sunderlandu.

Malý Bradley Lowery, ktorý vo veku len 6 rokov prehral boj s rakovinou, bol maskotom svojho obľúbeného Sunderlandu. Len pár mesiacov pred svojou smrťou sprevádzal anglický tím vo Wembley po boku bývalého útočníka Jermaina Defoea (40).

Fotografie, ktoré kolovali na sociálnych sieťach ukazujú, ako sa počas zápasu Sunderlandu proti Sheffieldu smejú dvaja muži, pričom jeden z nich mieri na kameru Bradleyho fotografiou.

Michael zostal po nehode na lyžiach (29. decembra 2013) v lekársky navodenej kóme - v nemocnici strávil tri mesiace, kým ho prepustili domov.
Dojímavé gesto od Schumachera: TOTO spravil pred pretekmi! Zobraziť článok

Hovorca Sheffieldu Wednesday označil ich konanie za poburujúce a odsúdeniahodné, zatiaľ čo polícia uviedla, že spolupracuje s klubom na identifikácii mužov.

Prostredníctvom sociálnych sietí sa k celej situácii vyjadrila taktiež Bradleyho matka: "Je pochopiteľné, že ľudia sú nahnevaní, keby som nebola taká rozrušená, bola by som nahnevaná aj ja. Bradley bol a stále je vo futbalovej komunite veľmi obľúbený, za čo som mu nesmierne vďačná, ale musím požiadať, aby všetci nechali políciu robiť svoju prácu."

Martin Kližan vraví, že odhodlanie má väčšie, ako kedykoľvek predtým.
Kližanove vyjadrenie k voľbám: Konečne tu bude stabilita a poriadok! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});