Dojímavé gesto od Schumachera: TOTO spravil pred pretekmi!

Jeden z moderátorov kráľovskej disciplíny motoršportu, Karun Chandhok (39), odhalil dojímavý príbeh o pretekárskej legende Michaelovi ...

Jeden z moderátorov kráľovskej disciplíny motoršportu, Karun Chandhok (39), odhalil dojímavý príbeh o pretekárskej legende Michaelovi Schumacherovi (54).

Fotogaléria

Chandhok, ktorý aktuálne pôsobí ako moderátor na televíznej stanici Sky Sports, ocenil láskavosť sedemnásobného šampióna, ktorú mu preukázal v čase, keď Ind debutoval vo svojej premiérovej Veľkej cene.

Kariéry týchto dvoch zvodníkov sa nakrátko pretli medzi rokmi 2010 a 2011, keď dnes 39-ročný Chandhok pretekal za tímy HRT a Lotus.

Kvôli priemerným výsledkom sa však na najvyššej úrovni nikdy nepresadil a bol nútený presunúť sa do nižších súťaží, pričom v neskoršom priebehu kariéry vyhral šampionát Formula Asia.

Hororové momenty: Rozhodcu trafilo kladivo, striekala krv! Zobraziť článok

"Keď som v roku 2010 absolvoval svoje prvé preteky F1 v Bahrajne. Michael bol prvým jazdcom, ktorý ma pozdravil a povedal: "Vitajte v F1". Potom sa päť minút len tak rozprával, pýtal sa na môj pôvod a odkiaľ som a zaželal mi veľa šťastia do sezóny, vyjadril sa Chandhok v rozhovore pre OLBG.

"Nemusel to robiť. Boli to preteky, na ktorých absolvoval svoj veľký návrat s Mercedesom a v tom čase bol najväčšou hviezdou. Vtedy som bol na štarte a bol som nikto, nemusel to robiť a vždy som si veľmi vážil to, že mi venoval tých päť minút, aby som sa cítil v tomto športe vítaný. "Bol to skvelý človek a fantastický jazdec," nešetril bývalý jazdec slovami chvály.

"Michael Schumacher bol jedným z mojich hrdinov a vždy som oceňoval jeho absolútnu genialitu," dodal na záver.

Bývalá tenistka má na sociálnej sieti Instagram viac ako 125 tisíc sledovateľov.
Prvá tenistka v časopise Playboy: Bývalá hviezda dráždi úplne nahými fotkami! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});