Toto poriadne prepískol: Krutý žart z ťažko skúšaného Schumachera!

Toto poriadne prepískol! Známy španielsky motoristický novinár a moderátor Antonio Lobato (58) si nedal pozor na ústa.
  • Zdroj: Koláž/NorthFoto, Getty Images

Toto poriadne prepískol! Známy španielsky motoristický novinár a moderátor Antonio Lobato (58) si nedal pozor na ústa.

FOTOGALÉRIA: Michael Schumacher

V štúdiu španielskej verzii anglickej televízie DAZN počas Veľkej ceny Japonska si robil srandu z ťažko skúšaného Michaela Schumachera (54), ktorý sa zotavuje už takmer 10 rokov z vážnej nehody na lyžiach.

Lobato, ktorý je známy najmä svojimi prenosmi F1, sa objavil v štúdiu a jeho príchod okomentoval jeho kolega slovami. „A teraz nechajme riaditeľa oddelenia IT stajne Red Bull Adriana Newwya, aby sa triasol, pretože prichádza Antonio Lobato,“ uviedol expert.

Nemec Michael Schumacher.
Niekdajší partner Michaela Schumachera: Takto tragická nehoda zmenila jeho brata! Zobraziť článok

Lobato ale zareagoval snáď najhoršie, ako v danom okamihu mohol. Konkrétne, drsným vtipom na adresu Schumachera. „Nech sa trasie Michael! No... Michael nie, ten sa nemôže triasť,“ odpovedal s úsmevom na tvári v živom vysielaní.

 

 

No a jeho slová okamžite spustili na internete obrovskú vlnu kritiky.

„Ospravedlnenie od Lobata by bolo to najmenšie. Bol by to prejav slušnosti. Takto človek nikdy nesmie urážať. Zvlášť, keď vás sledujú tisícky ľudí,“ píše jeden z fanúšikov F1 na sociálnej sieti. „Je šokujúce, že tento vtip v televízii prešiel. Lobato sa musí ospravedlniť,“ znel ďalší príspevok.

Corinna a Michael Schumacherovci na lyžovačke v Madonna di Campiglio v roku 2005. Práve lyžovačka o pár rokov neskôr sa pre Michaela stala osudnou.
Blízky priateľ Schumachera prehovoril: Zlé správy o Michaelovi! Zobraziť článok

Lobato sa potom na sociálnej sieti X ospravedlnil. „Musím priznať, urobil som chybu. Rozhodne som nemal žiadny zlý úmysel. Určite som to nemyslel tak že si z Michaela robím srandu a smejem sa mu.“

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});