Niekdajší partner Michaela Schumachera: Takto tragická nehoda zmenila jeho brata!

Niekdajší partner Michaela Schumachera zo stajne Benneton Johnny Herbert prezradil, ako tragická nehoda nemeckého fenoména zmenila jeho ...

Niekdajší partner Michaela Schumachera zo stajne Benneton Johnny Herbert prezradil, ako tragická nehoda nemeckého fenoména zmenila jeho brata Ralfa.

Fotogaléria

Tragická nehoda legendárneho pretekára F1 Michaela Schumachera poznamenala a zmenila aj jeho brata Ralfa. Uviedol to bývalý partner fenomenálneho nemeckého jazdca Johnny Herbert, ktorý s Michaelom Schumacherom bol členom stajne Benneton v 90-tych rokoch.

"Keď Ralf Schumacher pracoval pre nemeckú verziu televízie Sky Sports, časte sme sa stretávali," rozprával Herbert pre Grosvenor Sport. "Vzhľadom k tomu, čo sa Michaelovi stalo, musel Ralf urobiť pre rodinu množstvo vecí. Môžem povedať, že rozhodne dospel," pokračoval niekdajší televízny expert F1.

SEN: Túto otázku dostáva Mick pravidelne. Jeho odpoveď sa nemení - chce titul majstra sveta.
Mick Schumacher sa chystá po sezóne opustiť F1: Toto má byť jeho nová práca Zobraziť článok

"V súčastnosti je úplne iný než počas svojej pretekárskej kariéry. Stal sa z neho dobrý človek. Veľmi ho zmenil fakt, že sa musel vysporiadať s tragickou situáciou ohľadom svojho brata," dodal Herbert.

Michael Schumacher utrpel vážny úraz hlavy na lyžovačke v Alpách v roku 2013. Na verejnosť sa dostalo len málo indícií o jeho zdravotnom stave. Údajne nedokáže rozprávať a pohybuje sa len s pomocou invalidného vozíka. "Je hrozné pomyslieť si, že sa Schumi ani po toľkých rokoch stále nemôže priblížiť tomu Michaelovi, ktorého si všetci pamätáme. Je to veľmi smutné," dodal Johnny Herbert.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});