Nezabudnuteľný moment: Brankár parádnym gólom v Lige majstrov vyrovnal v 95. minúte!

Toto futbalová Liga majstrov zažila prvýkrát po dlhých 13 rokoch! Brankár Lazia Rím Ivan Provedel si v 95. minúte nabehol na center a ...
  • Zdroj: Northfoto

Toto futbalová Liga majstrov zažila prvýkrát po dlhých 13 rokoch! Brankár Lazia Rím Ivan Provedel si v 95. minúte nabehol na center a parádnou hlavičkou zariadil vyrovnanie na 1:1 v zápase s Atléticom Madrid.

Nezabudnuteľný moment zažila Liga majstrov hneď v prvý hrací deň skupinovej fázy sezóny 2023-24. Po trinástich rokoch skóroval brankár! A nebol to gól hocijaký. Gólman Lazia Rím Ivan Provedel si v 95. minúte skvele nabehol na center Luisa Alberta a parádnou hlavičkou zariadil vyrovnanie na 1:1 v stretnutí s Atléticom Madrid. Bol to vôbec posledný dotyk s loptou v zápase! Na Olympijskom štadióne v Ríme vypukli obrovské oslavy.

Na snímke druhý zľava slovenský reprezentant a obranca PSG Milan Škriniar.
Škriniarov Paríž zdolal Dortmund, Barcelona si doma schuti zastrieľala Zobraziť článok

Provedel sa stal len štvrtým brankárom v histórii Ligy majstrov, ktorému sa podarilo skórovať. Naposledy to dokázal Vincent Enyama v roku 2010. Rekordérom je Nemec Hans-Jorg Butt, dlhoročná opora Leverkusenu, ktorý v Lige majstrov strelil tri góly.

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});