Záhadné zmiznutie ruskej krasokorčuliarky: Nečakaný zvrat!

Ruská krasokorčuliarska hviezdička Alina Gorbačovová (16) zmizla v pondelok za podivných okolností. V kauze však nastal prekvapivý zvrat!
  • Zdroj: instagram @alinochka_gorbacheva

Ruská krasokorčuliarska hviezdička Alina Gorbačovová (16) zmizla v pondelok za podivných okolností. V kauze však nastal prekvapivý zvrat!

FOTOGALÉRIA: Alina Gorbačevová

Veľké obavy a strach zavládli po nečakanom zmiznutí ruskej krasokorčuliarskej hviezdičky Aliny Gorbačevovej (16), ktorá sa stratila v pondelok večer. Nezvestná bola od momentu, keď opustila po tréningu štadión. Jej veci našli na pláži na nábreží rieky Moskvy. Predtým sa mala ostro pohádať s trénerkou Sofiou Fedčenkovou. Po jej zmiznutí začali úrady konať a zahájili trestné stíhanie pre podozrenie z vraždy, informuje server Meduza.

Roman Kostomarov s deťmi a manželkou.
Krasokorčuliar Kostomarov si prežil peklo: Dojemné stretnutie s deťmi Zobraziť článok

V utorok 29. augusta zverejnila moskovská prokuratúra video z kaviarne nachádzajúcej sa pri diaľnici v oblasti Volokolamsku. Na zverejnených záberoch vidieť Gorbačevovú, ako odchádza z kaviarne. Víťazka juniorských národných majstrovstiev Ruska z tohto roku odišla z Moskvy s tabletom, telefónom a hotovosťou asi 20 tisíc rubľov v modrej taške.

V prípade nastal nečakaný zvrat! Moskovská polícia objavila krasokorčuliarsku hviezdičku v kine nákupného centra Crocus City Mall, objavili ju práve keď si užívala zmrzlinu. Podľa serveru Meduza ruská prokuratúra uviedla, že Gorbačovová sa nestala obeťou nezákonného konania a jej život a zdravie nie sú v ohrození. Vyšetrovatelia počas vypočúvania chcú zistiť, prečo Gorbačovová náhle zmizla.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});