Strelec Kovačócy má za sebou úspešný šampionát v Baku: Miestenka do Paríža je viac než striebro!

Skvelý úspech! Slovenský strelec Marián Kovačócy (38) si na svetovom šampionáte v Baku vystrieľal striebornú medailu v trape a pridal ...
  • Zdroj: TASR

Skvelý úspech! Slovenský strelec Marián Kovačócy (38) si na svetovom šampionáte v Baku vystrieľal striebornú medailu v trape a pridal aj zlatý bonus.

Postupom do finálovej šestky si totiž v predstihu zabezpečil aj účasť na budúcoročných letných hrách v Paríži. Denníku Nový Čas prezradil, že viac ako striebro ho teší práve miestenka na olympiádu, ktorá bude už treťou v jeho kariére! 

FOTOGALÉRIA: Marián Kovačócy

Skúsený slovenský strelec Marián Kovačócy absolvoval vydarenú dvojdňovú kvalifikáciu na strelnici v Azerbajdžane, kde zostrelil 124 zo 125 holubov a do finálovej šestky postúpil vo štvrtok z prvej pozície, čo určite nečakal pred pretekmi ani on sám.

„Musím povedať, že sa mi v Baku naozaj strieľalo parádne. Strelnica je skvelá, bolo aj výborné počasie, takže všetko do seba totálne zapadlo,“ povedal na úvod pre náš denník Marián, ktorý vedel, že sa pred poslednou, piatou sériou kvalifikácie nesmie pomýliť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});