Hossova rozlúčka na poslednú chvíľu prišla o víťaza Stanley Cupu: Náhradou tento Slovák!

Nečakaná strata na poslednú chvíľu! Rozlúčkový zápas Mariána Hossu v Trenčíne sa bude musieť zaobísť bez víťaza Stanley Cupu. Nahradí ...
  • Zdroj: TASR

Nečakaná strata na poslednú chvíľu! Rozlúčkový zápas Mariána Hossu v Trenčíne sa bude musieť zaobísť bez víťaza Stanley Cupu. Nahradí ho miláčik trenčianskeho publika!

FOTOGALÉRIA: Hudler Radivojevič

Už čoskoro Trenčín uvidí rozlúčkový exhibičný zápas trojnásobného víťaza Stanley Cupu a člena Siene slávy Mariána Hossu. Predstaví sa na ňom množstvo legiend svetového hokeja. Na poslednú chvíľu ale vypadol bývalý český útočník Jiří Hudler, víťaz Stanley Cupu s Detroitom Red Wings. Informoval o tom Marián Hossa na svojom instagrame.

Toews je trojnásobným víťazom Stanleyho pohára.
Zahrá si na Hossovej rozlúčke: Nečakané rozhodnutie hviezdy NHL! Zobraziť článok

Hudler utrpel zranenie na golfe, pre ktoré sa nemohol exhibície zúčastniť. Fanúšikovia ale rozhodne nemusia smútiť, pretože Hudlera nahradí na rozlúčke Hossu miláčik trenčianskych tribún Branko Radivojevič. Niekdajší útočník Phoenixu, Philadelphie a Minnesoty má na konte striebro aj bronz z majstrovstiev sveta a v súčasnosti pracuje vo funkcii športového manažéra Dukly Trenčín.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});