Jürgen Klopp prezradil, kedy opustí Liverpool: Čo bude robiť na dôchodku?

Toľko toho o sebe veru už dávno neprezradil! Nemecký kouč Jürgen Klopp (56) porozprával, ako si predstavuje svoju budúcnosť v Liverpoole, ...
  • Zdroj: Northfoto

Toľko toho o sebe veru už dávno neprezradil! Nemecký kouč Jürgen Klopp (56) porozprával, ako si predstavuje svoju budúcnosť v Liverpoole, ale aj to, čo bude robiť, keď opustí Anglicko.

FOTOGALÉRIA: Jürgen Klopp prezradil, kedy opustí Liverpool

„Mám zmluvu s Liverpoolom do roku 2026 a chcem ju dodržať, potom si dám rok pauzu. Toto je možno koniec, ale ktovie, ako sa budem cítiť po roku? Preto nechávam dvere otvorené. Chcel by som veľa cestovať, ale nielen na invalidnom vozíku alebo chodiť s palicou. Futbal môžem sledovať odkiaľkoľvek. Preto túto prácu nebudem robiť navždy,“ povedal Klopp, ktorý koučuje liverpoolsky veľkoklub od roku 2015, v rozhovore pre nemeckého podcastera Matthiasa Hielschera.

Z toho vyplýva, že 56-ročný profesionál nechce s odchodom do dôchodku príliš otáľať. Dôchodcovské roky si zrejme plánuje užiť spolu s manželkou, a tak je možné, že po vypršaní kontraktu na Anfielde sa s futbalom definitívne rozlúči.

Ak však chce na Anfielde zotrvať do roku 2026, bude musieť v porovnaní s predchádzajúcou sezónou dosiahnuť zrejme lepší výsledok, aspoň jednu z miesteniek do Ligy majstrov – v roku 2023 sa mu podarilo kvalifikovať len do skupinovej fázy Európskej ligy.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});