Julia Roberts sa opäť stretla so svojimi miláčikmi: Srdce Pretty Woman bije pre Manchester United!

Je nadšená, že sa opäť stretla so svojimi miláčikmi. Americká oscarová herečka Julia Roberts totiž o sebe vyhlasuje, že futbalistov Manchestru ...
  • Zdroj: twitter.com/@ManUtd

Je nadšená, že sa opäť stretla so svojimi miláčikmi. Americká oscarová herečka Julia Roberts totiž o sebe vyhlasuje, že futbalistov Manchestru United považuje za svoju rodinu!

FOTOGALÉRIA: Julia Roberts

Najnovší dôkaz sa objavil na klubových sociálnych sieťach, kde sa objavili fotografie usmiatej Pretty Woman nielen s takmer s každým hráčom United, ale aj zástupcami personálu jedného z najúspešnejších futbalových klubov na svete. Stretli sa v zámorí, kde je Manchester na predsezónnom sústredení a kde odohral priateľský duel s londýnskym Arsenalom, ktorý si Julia Roberts pozrela a potom pre klubovú televízia nadšene porozprávala o svojich zážitkoch.

Na snímke smútok hráča Žiliny Kristiána Bariho po prehre 1:5.
Trnava po dlhom oslabení s cennou remízou, Žilina dostala lekciu od Gentu Zobraziť článok

A nadšená bola nielen z víťazstva nad Arsenalom 2:0! Herečka povedala, že je rada, že ju klub považuje za člena svojej rodiny. Prezradila, že deň pred zápasom nemohla zaspať a tešila sa zo stretnutia so starými dobrými známymi.

Julia hovorila aj o tom, že futbal vážne sleduje. Aktuálne vraj najviac majstrovstvá sveta žien, na ktorých Američanky obhajujú majstrovský titul. Pridala aj odborné postrehy z tenisového grandslamového Wimbledonu či Tour de France.

Hráči kolumbijského Independiente Medelin nastúpili na zápas po boku psov.
Vtipný moment pred zápasom v Kolumbii: Aha, čo sa stala hráčovi pri nástupe Zobraziť článok

„Vždy sa teším, že aspoň šport v dnešnom divokom svete dokáže ešte ľudí nadchnúť, spojiť,“ dodala stále príťažlivá herečka, ktorá sa teší na ďalšiu návštevu dobrého futbalu na Old Trafforde. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});