Hossova rozlúčka nabitá hviezdami: Príde stále aktívny Slovák z NHL aj legenda Chicaga!

Na zoznam hráčov, ktorí sa zúčastnia rozlúčkového zápasu Mariána Hossu v Trenčíne pribudli ďalšie dve hviezdne mená. Príde stále aktívny ...
  • Zdroj: instagram/MarianHossa

Na zoznam hráčov, ktorí sa zúčastnia rozlúčkového zápasu Mariána Hossu v Trenčíne pribudli ďalšie dve hviezdne mená. Príde stále aktívny Slovák z NHL a tiež legenda Chicaga Blackhawks!

FOTOGALÉRIA: Hossa

Člen Siene slávy Marián Hossa plánuje 18. augusta v Trenčíne rozlúčkový exhibičný zápas. Na svojom instagrame postupne odhaľuje mená hráčov, ktorí sa akcie zúčastnia a už teraz sa je na čo tešiť! Najnovšie odhalil, že na jeho rozlúčke bude aj brankár Jaroslav Halák. Ten je stále aktívnym hráčom NHL, kde chce pokračovať aj v budúcej sezóne. Jeho cieľom je dosiahnuť métu 300 víťazstiev, chýba mu k tomu už len päť triumfov. Aktuálne si hľadá klub na trhu voľných hráčov.

Marián Gáborík skončil na nemocničnom lôžku.
Gáborík vo veľkých bolestiach: Skončil na nemocničnom lôžku! Čo sa exhokejistovi stalo? Zobraziť článok

Okrem Haláka sa na rozlúčke Mariána Hossu predstaví aj legendárny obranca Chicaga Duncan Keith. Trikrát vyhral Stanley Cup, dvakrát olympijské zlato a v zbierke má aj striebro z majstrovstiev sveta. Dvakrát sa tešil zo zisku Norrisovej trofeje pre najlepšieho obrancu sezóny v NHL. V klubovej histórii Blackhawks figuruje Duncan Keith na druhom mieste v počte odohratých zápasov (1256) aj v nazbieraných bodoch (646).

Zatiaľ oznámené mená na rozlúčku Mariána Hossu:

Nicklas Lidstrom, Zdeno Chára, Peter Bondra, Dustin Byfuglien, Niklas Hjalmarsson, Martin Havlát, Marcel Hossa, Patrick Sharp, Marián Gáborík, Tomáš Kopecký, Daniel Alfredsson, Michal Handzuš, Jonathan Toews, Miroslav Šatan, Richard Lintner, Mrázek, Michal Rozsíval, Andrej Sekera, Ľubomír Višňovský, Henrik Zetterberg, Duncan Keith a Jaroslav Halák.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});