Priateľka hviezdy Realu všetkých šokovala: Aj ročné dieťa je zrelšie ako ty!

Cassia Lourencová (18), nová priateľka hviezdy Realu Madrid Edera Militaa, dorazila na narodeninovú oslavu dieťaťa v provokatívnom outfite, ...
  • 6Galéria
  • Zdroj: Instagram/cassialourencogomes

Cassia Lourencová (18), nová priateľka hviezdy Realu Madrid Edera Militaa, dorazila na narodeninovú oslavu dieťaťa v provokatívnom outfite, ktoré sa stalo terčom kritiky.

Fotogaléria

Dvojica spolu prišla na narodeniny dieťaťa, ktoré má Militao so svojou bývalou priateľkou Karolinou Limovou, no v popredí bola určite jeho terajšia partnerka. Cassia zverejnila video, ktoré vyvolalo na internete poriadny rozruch.

Brazílčanka sa totiž rozhodla pre biele sako bez podprsenky. Na sociálnej sieti zverejnila video outfitu, čo jej dali ľudia v komentároch vyžrať.

„Toto naozaj nebolo potrebné,“ objavilo sa v jednom príspevku a pribúdali ďalšie. „Ty si nezrelá,“ počastoval ju fanúšik. „Aj ročné dieťa je zrelšie ako ty,“ dodal ďalší. Toto sú len niektoré z komentárov, ktoré Cassia dostala.

Deň voľna využil Peťo na dobitie bateriek.
Ján Svorada vysvetľuje: Za čo dostal Sagan trest a pokutu?! Zobraziť článok

Dáma pochádza zo Sao Paola, študuje módu a na sociálnych sieťach má takmer 120-tisíc sledovateľov. Len nedávno dovŕšila 18 rokov a mnohí fanúšikovia Edera Milataa nie sú z ich vzťahu nadšení a myslia si, že jeho bývalá priateľka Karolina je oveľa krajšie žena.

Dcéra Isabella sa v emotívnom príspevku na Instagrame rozlúčila s otcom.
Nešťastná smrť slávneho športovca († 44): Dojímavý odkaz dcéry! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});