Nešťastná smrť slávneho športovca († 44): Dojímavý odkaz dcéry!

Patril medzi svetovú špičku! Americký surfista Mikal Jones sa tak nešťastne zranil, že zomrel počas prevozu do nemocnice.
  • 5Galéria
  • Zdroj: Instagram/isabellajones___

Patril medzi svetovú špičku! Americký surfista Mikal Jones sa tak nešťastne zranil, že zomrel počas prevozu do nemocnice.

Fotogaléria

Nepríjemné udalosti, ktoré sa stali v Indonézii, mali žiaľ fatálne následky. Plutva surfu Jonesovi prerezala stehno a spôsobila hlbokú ranu. Prerezala mu stehennú tepnu a spôsobila masívne krvácanie.

Aj napriek okamžitej pomoci sa ho bohužiaľ nepodarilo zachrániť. Jones naposledy vydýchol cestou do nemocnice a zdravotníci ho potom museli vyhlásiť za mŕtveho. Mal len 44 rokov.

S milovaným otcom sa potom cez sociálnu sieť Instagram rozlúčila jeho dcéra Isabella. „Neviem, ako to povedať, ale môj otec mal pri surfovaní nehodu a zomrel. Som šťastná, že umrel pri tom, čo miloval najviac. Život bez teba už nikdy nebude rovnaký,“ napísala v úvode dojemného príspevku Isabella.

Bývalý hráč NHL napísal aj list Putinovi.
Napísal list Putinovi: Kanadský hokejista chce byť Rus! Zobraziť článok

„Veľmi mi chýbaš, urobila by som čokoľvek, aby som mala ešte jeden okamih s tebou, aj keby sme sa mali hádať a potom sa tomu zasmiať. Ďakujem, že si ma toľko naučil a vždy si tu bol pre mňa. Prajem si, aby si tu bol stále s nami. Vždy na teba budem myslieť, ocko. Milujem ťa a ďakujem za všetko,“ dodala v emotívnom statuse.

Rodák z Havaja sa venoval surfovaniu od útleho detstva. Preslávil sa ako veľmi zručný pretekár, ktorý bez problémov dokáže prechádzať obrovské vlny. Bol označovaný ako „jeden z najfotogenickejších surfistov 21. storočia“.

A z Kuca sa stal Kuso.
Disciplinárny poriadok ponúka širokú škálu: Kuckovi hrozí vyšší trest Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});