Vystrašená rodina exhokejistu Radivojeviča: Votrelec na pozemku, prípad už rieši polícia!

Zostali v šoku a plní strachu! Rodina známeho bývalého hokejistu Branka Radivojeviča (42) zažila nepríjemnú skúsenosť.
  • Zdroj: facebook J.R.

Zostali v šoku a plní strachu! Rodina známeho bývalého hokejistu Branka Radivojeviča (42) zažila nepríjemnú skúsenosť.

Po pozemku ich rodinného domu neďaleko Trenčína behal v stredu po pol druhej v noci neznámy páchateľ. Podľa kamerových záznamov sa zdržal v areáli úspešného športovca takmer dvadsať minúť a následne odišiel aj s plným batohom. Celý incident už rieši polícia!

Radivojevičovcov, ktorí majú tri deti a všetky boli doma, zobudil z pokojného spánku v stredu okolo pol druhej v noci štekot ich psa. Okamžite išli preveriť, čo sa deje a následne zbadali na pozemku svojho domu votrelca, ktorý odchádzal s batohom. Ihneď išli pozrieť kamerové záznamy, kde sa potvrdilo, že mali neželanú návštevu... Následne zavolali políciu, ktorá už incident rieši.

„Ahojte, dnes v noci k nám vnikol na pozemok neznámy muž, ktorý sa tam zdržal cca 20 minút a následne odišiel aj s plným ruksakom. Bol to nepríjemný zážitok a vzhľadom na okolnosti, ktoré sa dejú okolo nás všetkých, by som bola rada, keby ste, prosím, prezdieľali môj príspevok. Vyšetruje to aj polícia,“ napísala na sociálnu sieť status Brankova manželka Jana.

Nový Čas oslovil rodinu známeho športovca. „Prepáčte, ale do vyšetrenia prípadu sa nebudeme vyjadrovať,“ reagovala polovička bývalého útočníka.

„Polícia sa zaoberá prípadom neoprávneného vniknutia neznámeho páchateľa na súkromný pozemok v obci Trenčianska Teplá. Na mieste bola vykonaná obhliadka miesta činu. Bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu porušovanie domovej slobody. Polícia po páchateľovi tohto skutku pátra,“ tvrdí hovorkyňa trenčianskej krajskej polície Katarína Kuzmová.

Pavol Demitra sa teší z gólu
Dojímavé slová legendy NHL i draftovaných hráčov: Paľo Demitra († 36) bude navždy v našich srdciach! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});