Pánik končí vo Švajčiarsku: Vracia sa na dobre známe miesto!

Slovenský hokejový reprezentant Richard Pánik by sa mal po 14 rokoch vrátiť do Třinca.

Slovenský hokejový reprezentant Richard Pánik by sa mal po 14 rokoch vrátiť do Třinca.

Fotogaléria

Podľa informácií iSport.cz má krídelník dolaďovať detaily novej zmluvy s úradujúcim českým majstrom.

Pánik hral za "oceliarov" v rokoch 2006 až 2009. Potom odišiel do zámora, keď si ho Tampa vybrala v drafte z celkového 52. miesta (2. kolo). V NHL pôsobil okrem Lightning aj v dresoch Toronta Maple Leafs, Chicaga Blackhawks, Arizony Coyotes, Washingtonu Capitals, Detroitu Red Wings a New Yorku Islanders. Celkovo odohral v zámorí 541 zápasov a získal 201 bodov (89+111).

"Určite o tom uvažujem. Na Třinec spomínam veľmi rád. Od prvého dňa mi otvorili dvere do juniorského hokeja. Vtedy som bol ešte junior, ale posúvali ma nahor a ja som sa stále zlepšoval. Veľmi mi pomohli v štarte kariéry. Mám skvelé spomienky a vzťahy, navyše je to blízko domova, takže sa dá povedať, že je tam viac plusov ako mínusov. Mám tri deti, z Třinca by to bolo naozaj blízko domov," povedal Pánik v apríli pre iSport.cz.

Tridsaťdvaročný krídelník pôsobil v minulej sezóne vo švajčiarskom Lausanne, kam ho poslal na hosťovanie jeho klub Islanders. Odohral 19 zápasov a pripísal si 9 bodov (4+5). Slovensko reprezentoval aj na MS 2023 v Rige a Tampere a v siedmich dueloch zaznamenal 5 bodov (3+2).

Fehérváry bol v minulej sezóne veľkou oporou defenzívy Washingtonu.
Dobre správy pre slovenský hokej: Fehérváry a Pospíšil dostali nové ponuky Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});