Bude Lotyšsko majstrom sveta? Stav si v Niké bezstarostne, vrátime ti až 10 eur v nikoch za nevýherné tikety!

Bezstarostné play-off! Stav si na semifinále a tipuj v Niké bezstarostne. Vrátime ti vklad za tvoje nevýherné tikety až do výšky 10 € ...

Bezstarostné play-off! Stav si na semifinále a tipuj v Niké bezstarostne. Vrátime ti vklad za tvoje nevýherné tikety až do výšky 10 € v nikoch!

Fotogaléria

Niké ti vráti až 10 eur v nikoch za nevýherné tikety!

Aktuálne zloženie semifinálových dvojíc MS v hokeji je obrovským prekvapením. Málokto by očakával, že medzi štvoricou najlepších bude Nemecko, či Lotyšsko. A už teraz je jasné, že jeden z tejto dvojice získa medailu. „Kurz na to, že napríklad organizátorská krajina Lotyšsko získa na MS medailu, bol pred začiatkom turnaja 20. Dokonca počas šampionátu sa zvýšil na 45. Aktuálne je na úrovni 1,8,“ povedal hlavný bookmaker Niké Richard Slušný.

Zo štvorice semifinalistov tipéri najviac veria USA, že získajú titulu majstra sveta. „Až 55 percent Slovákov tipuje ich triumf. Nasleduje Kanada s 35 percentami, Lotyšom verí 6 percent a zostávajúce 4 percentá predpokladajú úspech Nemecka,“ prezradil Slušný. Pri pohľade na kurzovú ponuku je favoritom bookmakerov Kanada s kurzom 2. USA má kurz 2,4, ale napríklad, ak by ste si stavili na Nemcov či Lotyšov, pri vklade 10 eur by bola vaša výhra minimálne 10-násobkom vkladu.

V Niké prijali viacero zaujímavých tiketov na zostávajúce súboje MS v hokeji. „Jeden z tipérov očakáva prekvapujúce výsledky aj v semifinále. Na triumf Lotyšska nad Kanadou a Nemecka s USA stavil 100 €. Vyhrať môže 4125 €,“ dodáva Slušný. Ďalší zvolil opačný scenár. „Očakáva postup favoritov. Vklad dal 1000 € a vyhrať môže 2160 €.“

Aj na celkového víťaza prijali v Niké zaujímavé tikety. Ešte počas základnej časti veril jeden z tipérov, že uspejú USA. „Vtedy bol ešte kurz na ich triumf 8. Vyhrať môže pri vklade 500 € rovných 4000.“ No pred štvrťfinále sa na tiketoch objavili aj Lotyši či Nemci. „Jeden z tipérov už vtedy videl na najvyššom mieste Lotyšsko pri kurze 55. Vyhrať môže 550 €. Ďalší si vybral na svoj tiket Nemecko. Pri kurze 44 a vklade 23 € môže vyhrať 1012 €,“ povedal hlavný bookmaker Niké.

Ak aj vy máte svojho favorita, vyberte si ho na svoje tikety. Navyše teraz tipujete v Niké bezstarostne. Niké vám vráti vklad za vaše nevýherné tikety až do výšky 10 €. Semifinálové súboje by rozhodne nemali chýbať na vašich tiketoch. Vyberte si z bohatej ponuky stávok, ktorú vám ponúka Niké.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk