Zdoláme Švajčiarov? Polovica Slovákov si to nemyslí!

Hokejové Majstrovstvá sveta sú v plnom prúde. Po dvoch dňoch voľna sú opäť v hre aj slovenskí reprezentanti. Ich súperom bude doposiaľ ...

Hokejové Majstrovstvá sveta sú v plnom prúde. Po dvoch dňoch voľna sú opäť v hre aj slovenskí reprezentanti. Ich súperom bude doposiaľ suverénne Švajčiarsko.

Fotogaléria

V troch odohraných dueloch získalo plný počet bodov a navyše ešte neinkasovalo. Ako dopadne naše štvrté vystúpenie?

Zdoláme Švajčiarov? Polovica Slovákov si to nemyslí!

„Švajčiari sú stopercentní, navyše sa posilnili o zámorské hviezdy. Aj preto Slováci našim hokejistom príliš neveria. Každý tretí Slovák tipuje triumf našich, 3 percentá očakávajú remízu a až 55 % volí tip na výhru Švajčiarov,“ prezradil hlavný bookmaker Niké Richard Slušný. Tipéri rovnako očakávajú, že veľa gólov v zápase nepadne. Max. 5 gólov je ohodnotených kurzom 1,70. Zo strelcov je favoritom Nino Niederreiter, respektíve Libor Hudáček, ktorý súboj s Kanadou nedohral kvôli trestu do konca zápasu. „Patrí však k našim najaktívnejším hráčom. Zrejme aj preto ho tipéri favorizujú,“ dodáva Slušný.

Na Slovákov si stavil za 1000 €!

Jeden zo Slovákov však využil pomerne vysoký kurz na výhru našich, a to 5,10. „Našim verí natoľko, že si tiket podal za 1000 €. Vyhrať tak môže 5100.“ Pri individuálnych štatistikách zo slovenských hráčov tipéri preferujú osvedčené mená. „Jeden zo Slovákov si na tiket vybral trojicu– Sukeľ, Hudáček, Nemec. Verí, že všetci traja získajú minimálne jeden kanadský bod. Vklad vo výške 5 € môže premeniť na výhru 765 €!“ Zaujímavý je aj ďalší tipér, ktorý nie je zrejme veľkým priaznivcom švajčiarskeho hokeja. Na svoj tiket vybral dva najbližšie zápasy Švajčiarska, proti Slovensku i Česku. V oboch tipuje prehru helvétov. „Pri vklade 100 € môže vyhrať čiastku 1339 €.“

Bezstarostné majstrovstvá v Niké

Vyberte si z bohatej ponuky kurzových stávok v Niké na ďalší duel Slovenska na MS v hokeji. Navyše teraz tipujete bezstarostne. Niké vám prináša bonus Bezstarostné majstrovstvá a z vašich nevýherných tiketov vám vráti každý deň vklad až 5 € v nikoch. „Každý hrací deň základných skupín hokejových majstrovstiev sveta vrátime tipérom za ich nevýherné tikety až 5 € v nikoch, počas štvrťfinále a semifinále až 10 € v nikoch a počas finálovej nedele až 20 € v nikoch! Celkovo tak vrátime klientom až 100 € v nikoch. S Niké tipujete počas MS bez starostí, preto sa bonus volá Bezstarostné majstrovstvá,“ dodal Slušný.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk