Kamarát Lobotku a hráčsky agent Viktor Kríž si užil oslavy na ploche: Stana vyzliekli do slipov!

Dočkali sa! Futbalisti Neapola, aj so slovenským záložníkom Stanislavom Lobotkom (28), oslavujú v predstihu vytúžený majstrovský titul ...
  • Zdroj: avk

Dočkali sa! Futbalisti Neapola, aj so slovenským záložníkom Stanislavom Lobotkom (28), oslavujú v predstihu vytúžený majstrovský titul po dlhých 33 rokoch ešte z éry legendárneho Diega Maradonu († 60).

Stalo sa tak po štvrtkovej remíze 1:1 na ihrisku Udinese, keď im na definitívne spečatenie triumfu stačil bod. Priamym účastníkom osláv bol aj kamarát nášho futbalistu a od roku 2021 aj hráčsky agent Viktor Kríž (39). Denníku Nový Čas opísal, čo všetko sa dialo na trávniku...

FOTOGALÉRIA: Kamarát Lobotku a hráčsky agent si užil oslavy na ploche

Veľký futbalový nadšenec Viktor Kríž sa vybral na štvrtkový súboj 33. kola talianskej ligy Udinese – Neapol autom z Galanty. Spoločnosť mu robil bývalý reprezentačný obranca Ľubomír Michalík (39). „Cesta nám trvala okolo šesť hodín. Chceli sme na vlastné oči vidieť, ako môj kamarát Stano Lobotka získa s Neapolom vytúžený titul po dlhých rokoch. A podarilo sa. Musím povedať, že to bol obrovský zážitok. To, čo sa muselo diať v Neapole, si ani neviem predstaviť,“ vyjadril sa pre náš denník Viktor, ktorý sa po záverečnom hvizde rozbehol rovnako ako stovky fanúšikov na hraciu plochu.

„Najskôr som mal trošku rešpekt, pretože v roku 2009 som takto vbehol na ihrisko v Poľsku, keď naša reprezentácia postúpila na šampionát do Juhoafrickej republiky a následne som skončil aj s ďalšími fanúšikmi na pár dní za mrežami. Ale teraz sa našťastie nič také neopakovalo,“ pokračoval Viktor, ktorý sa dostal aj k Lobotkovi a stihol si urobiť fotku na pamiatku. „Bolo to šialené. Keď som v tom dave Stana našiel, tak bol už iba v slipoch. Zobrali mu všetko – dres, chrániče, trenky, štucne i kopačky. Všetci sa s ním chceli fotiť. Keď však vbehli na trávnik aj domáci priaznivci, už to bola divočina, hrozili aj potýčky. Stano videl, že mám vlajku, tak mi ju zobral, zahalil sa do nej a pomohol som ho dostať do útrob štadióna. Na tento zážitok do smrti nezabudnem,“ dodal Kríž, ktorý aj s Michalíkom v Udine prespali a včera sa vrátili na Slovensko.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});