Šéf Spišiakov o odchode Réwaya: U nás by musel dodržiavať zásadné veci, rozhodol sa nesprávne!

Spravil Martin Réway ďalšie nesprávne rozhodnutie vo svojej kariére? Generálny manažér Spišskej Novej Vsi Richard Rapáč je o tom presvedčený. ...
  • Zdroj: TASR/Marko Erd

Spravil Martin Réway ďalšie nesprávne rozhodnutie vo svojej kariére? Generálny manažér Spišskej Novej Vsi Richard Rapáč je o tom presvedčený. Na Spiši dostal ponuku zmluvy, podľa ktorej by musel dodržiavať niektoré zásadné veci.

FOTOGALÉRIA: Réway

Útočník Martin Réway patril k lídrom Spišskej Novej Vsi, ktorá postupom do semifinále play off hokejovej extraligy dosiahla historický klubový úspech. Réway ukázal záblesky svojej hokejovej geniality, "zlaté ručičky" a fenomenálne videnie hry. Za Spišiakov odohral vrátane základnej časti a play off dokopy 26 zápasov so ziskom 25 bodov.

Na snímke Martin Réway zo Spišskej Novej Vsi.
Réway už nemohol mlčať: Alkohol a drogy? Hanba niektorým ľuďom Zobraziť článok

Napriek tomu, že sa darilo jemu individuálne aj klubu, rozhodol sa neprijať novú zmluvu a Spišskú Novú Ves opustil. Bude to ďalšie chybné rozhodnutie v jeho kariére? „Martinovi sme dali ponuku, ktorá obsahovala určité zásadné body a tie by musel dodržať, ak by chcel ostať v našom klube. Istý čas to vyzeralo, že ponuku prijme, ale nakoniec sa rozhodol ísť svojou cestou, ktorá je podľa mňa nesprávna," reagoval generálny manažér klubu Richard Rapáč v rozhovore pre Pravdu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});