Réway už nemohol mlčať: Alkohol a drogy? Hanba niektorým ľuďom

Slovenský hokejový útočník Martin Réway (28) prežil vydarenú sezónu v Spišskej Novej Vsi. Opäť sa dostal do povedomia verejnosti a začalo ...

Slovenský hokejový útočník Martin Réway (28) prežil vydarenú sezónu v Spišskej Novej Vsi. Opäť sa dostal do povedomia verejnosti a začalo sa špekulovať o jeho návrate do reprezentácie.

Fotogaléria

Skvelými výkonmi pomohol Spišskej postúpiť v play off do semifinále. V súboji o postup do finále prehrala so Zvolenom. Napriek tomu nebol dôvod na smútok. Hokejisti Spišskej získali historický bronz.

Fanúšikovia začali okamžite špekulovať, či si nezaslúži miesto vo výbere Craiga Ramsayho. Najviac zarezonoval názor experta RTVS Borisa Valábika. „Podľa mňa nepatrí do reprezentácie. Dvanásť bodov v šiestich zápasoch znie lákalo, ale ak si povieme, že v ďalších ôsmich zápasoch v play off nebodoval, tak to je vec, ktorá sa týka konzistentnosti. Od ofenzívneho hráča každý tím potrebuje, aby bol konzistentný," objasnil bývalý hokejista.

„Reprezentačný dres mu prajem, ale momentálne ho v ňom nevidím. A ešte jedna vec – rýchlosť rozhodovania. Martin vie vymyslieť skvelé veci či geniálnu prihrávku, ale potrebuje na to čas. To by však na medzinárodnej úrovni nemal," dodal Valábik.

V reprezentácii sa nateraz Réway neobjaví, potvrdil to asistent Peter Frühauf „Každý reprezentant je nositeľom nejakého kódexu, je vzorom pre mládež. Tým som povedal všetko."

Adam Sýkora sa presunul do AHL po vypadnutí Nitry z play-off Tipos extraligy.
Útočník Adam Sýkora o debute v AHL v drese Hartfordu: Mohol som streliť góly, ale riešil som to zbrklo Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});