Obavy o ruskú hviezdu NHL: Odvolali útočníka počas play off na front?

Záhadné zmiznutie hviezdneho ruského útočníka Valeriho Ničuškina (28) priamo uprostred bojov o Stanleyho pohár! Opustil svoj tím, na ...
  • Zdroj: SITA/AP

Záhadné zmiznutie hviezdneho ruského útočníka Valeriho Ničuškina (28) priamo uprostred bojov o Stanleyho pohár! Opustil svoj tím, na letisko ho sprevádzala ochranka a nikto nevie, kam odletel. Odvolali ho Rusi na front?

FOTOGALÉRIA: Ničuškin

Tajomný odchod ruskej hviezdy vyvoláva obavy! Čo sa stalo?

Elitný útočník Colorada Avalanche Valerij Ničuškin (28) nečakane opustil svoj tím. Uprostred bojov v play off. Odišiel oficiálne z osobných dôvodov pred štvrtým zápasom série úvodného kola proti Seattle Kraken. "Lavíny" prehrali a tak je stav série vyrovnaný 2:2 na zápasy.

„Po zápase tréner Jared Bednar potvrdil, že Rus opustil tím z osobných dôvodov," informuje portál habsfanatics.com. „Nejde ani o zranenie, ani o disciplinárne opatrenie."
 
„Ničuškin neopustil tím len tak. Na letisko v Seattli ho sprevádzala ochranka. Odkiaľ odletel...niekam. Na otázku, či sa vrátil do Colorada, predstavitelia tímu odpovedali, že nevedia."

V zámorí sa šušká o tom, že mohol dostať povolávací rozkaz do ruskej armády, ktorá bojuje na Ukrajine. NEXTA na sociálnej sieti twitter nedávno informovala o tom, že Rusko sprísňuje boj proti vyhýbaniu sa povolávacím rozkazom.

Po novom majú elektronické povolávacie rozkazy rovnakú váhu ako papierové, informoval o tom šéf Výboru pre obranu Štátnej dumy Andrej Kartapolov.

 

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});