Aj golf môže byť poriadne nebezpečný: Diváci museli utekať pred padajúcimi stromami

Nikdy neviete, čo sa môže stať. Aj zdanlivo pokojné sledovanie druhého kola golfového Masters sa v stotine sekundy môže zmeniť na boj ...
  • Zdroj: Repro foto Twitter @wwos

Nikdy neviete, čo sa môže stať. Aj zdanlivo pokojné sledovanie druhého kola golfového Masters sa v stotine sekundy môže zmeniť na boj o život.

Tiger Woods so svojou bývalou priateľkou Ericou Hermanovou (v strede) a dcérou (vľavo).
Tiger Woods opäť lieta v problémoch: Exmilenka tvrdí, že ju znásilnil! Zobraziť článok

Príroda opäť ukázala svoju silu. Pri odpalisku na 17. jamke v Auguste divákov vystrašili tri vysoké borovice, ktoré sa znenazdajky zrútili k zemi. Už pred turnajom sa očakávali silné búrky a vedenie prestížneho turnaja na túto situáciu reagovalo posunutím začiatku o 30 minút s nádejou, že sa druhé kolo odohrá podľa plánov.

V 16:22 miestneho času sa ale rozozvučala siréna, keď dorazila ďalšia búrková vlna, ktorá priniesla mohutný dážď i blesky. Zrovna v dobe, keď sa ozvali sirény, spadli tri obrovské borovice blízko boxu na 17. odpalisku. Diváci tak okamžite začali utekať do bezpečia.

Objavili sa aj obavy, či neprišlo k nejakému vážnemu zraneniu, no našťastie sa veľmi rýchlo zistilo, že všetci dokázali pred padajúcimi stromami utiecť. To tiež potvrdila tlačová správa samotného turnaja The Masters: „Augusta Golf National Club môže potvrdiť, že tri stromy, ktoré vplyvom vetru spadli neďaleko odpaliska č. 17, nespôsobili žiadne zranenie."

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});