Debakel s Realom nebol jediným: Aké sú najvyššie prehry Liverpoolu pod vedením Kloppa?

Pre nestranného fanúšika to bol zápas ako z ríše snov! Fanúšikovia Liverpoolu ho označujú za nočnú moru. Reč je o utorkovom zápase Realu ...
  • Zdroj: TASR/AP

Pre nestranného fanúšika to bol zápas ako z ríše snov! Fanúšikovia Liverpoolu ho označujú za nočnú moru. Reč je o utorkovom zápase Realu Madrid na Anfielde. Biely balet porazil anglický tím 5:2, a to v úvode prehrával 2:0.

Nemeckého trénera mali fanúšikovia v láske, no v poslednom období sa už vyskytujú aj názory, že by mal na lavičke Liverpoolu skončiť. Po poslednom zápase Ligy majstrov sa mnohí priaznivci anglického tímu rozčúlili a žiadali odchod Kloppa z pozície trénera.

Hanebná prehra s "bielym baletom" však nebola jedinou, ktorú nemecký kormidelník zažil na lavičke Liverpoolu. Ešte v roku 2015 prehrali "the reds" s Watfordom 3:0, o dva roky neskôr ich porazil Tottenham 4:1.

V úvode sezóny 2017/2018 zverenci Kloppa zažili potupnú prehru s Manchestrom City - 5:0. Proti tomu istému tímu zažili ďalší šok v roku 2021 - 7.2. na domácej pôde prehrali o tri góly (4:1).

Najvyššiu prehru však Liverpool pod vedením Kloppa zaznamenali v októbri 2020, keď Aston Villa šokovala "the reds" a zvíťazila 7:2.

Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka.
Lobotka opäť zažiaril: Ukázal, prečo ho chce Real Madrid! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});