Lobotka opäť zažiaril: Ukázal, prečo ho chce Real Madrid!

Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka zažíva v drese talianskeho SSC Neapol azda najvydarenejšie obdobie doterajšej kariéry.
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka zažíva v drese talianskeho SSC Neapol azda najvydarenejšie obdobie doterajšej kariéry.

FOTOGALÉRIA: Lobotka

Udomácnil sa v základnej jedenástke kouča „partenopei“ Luciana Spallettiho a výbornými výkonmi upútal popredné európske veľkokluby. „Lobotka ukázal, prečo ho chce Real Madrid,“ napísal v stredu taliansky web tuttomercatoweb.com.

Lobotka patril v utorňajšom prvom zápase osemfinále Ligy majstrov 2022/2023 na ihrisku nemeckého Eintrachtu Frankfurt k najlepším hráčom. Ukázal skvelé schopnosti nielen pred prvým gólom Victora Osimhena, ale prakticky počas celého stretnutia. Pochválil ho i samotný Spalletti. „Jeho ovládanie lopty, rýchlosť a kombinácia sú majstrovské,“ podotkol neapolský lodivod, ktorý v podaní svojho slovenského zverenca vyzdvihol aj skvelé odoberanie lopty.

Na Lobotku sa údajne nedávno pýtal aj tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti. Podľa webu tuttomercatoweb.com sa však 28-ročný defenzívny záložník momentálne skôr sústredí na ďalšie pokračovanie pod Vezuvom. Uvedený zdroj však dodáva, že ak by prišla ponuka z Madridu, aká sa môže objaviť len raz za život, Lobotka by sa pravdepodobne ocitol na križovatke svojej kariéry.

Tréner Bayernu dostal pokutu.
Spoznal trest za nevhodné správanie: Tréner Bayernu zacvaká poriadnu pálku Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});