Ultras mu nadávali, ukázal im prostredník: Chceme ho! Hovorí tréner Weiss o katovi Slovana

Útočník Róbert Polievka (26) pripravil Slovan o dva body! Tvrdé jadro fanúšikov belasých mu nadávalo, ukázal im prostredník a tréner ...
  • Zdroj: TASR - Ján Krošlák

Útočník Róbert Polievka (26) pripravil Slovan o dva body! Tvrdé jadro fanúšikov belasých mu nadávalo, ukázal im prostredník a tréner Vladimír Weiss st. (58) po zápase priznal: Chceme ho!

FOTOGALÉRIA: Polievka

Útočník Banskej Bystrice Róbert Polievka na Tehelnom poli naplno zažiaril. Do prestávky strelil Slovanu Bratislava dva góly a pripravil belasých o dva body (2:2). Napriek tomu, že už dlhšie sa špekuluje o záujme práve zo Slovana, priaznivci belasých z tvrdého jadra Polievku častovali výkrikmi a urážkami z hľadiska. Kanonier Banskobystričanov im ukázal vztýčený prostredník.

„Ťažko sa hrá, keď na vás od prvej minúty fanúšikovia kričia, že ste k… Čo mám robiť? Chápem, že mi nebudú všade tlieskať a nemusia ma mať radi, ale my sme rovnakí ľudia ako oni. Nik ma nepozná a budú mi nadávať?! To ma uráža. Na ihrisku sú emócie, ale ľudia by mali prejavovať viac rešpektu," cituje Róberta Polievku Pravda.

Hlavný tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss.
Slovan proti Dukle ratoval remízu, Weiss st.: Prvý polčas bola katastrofa! Zobraziť článok

Polievka hrá úžasnú sezónu a s dvanástimi gólmi na konte je aktuálne najlepším strelcom slovenskej ligy. Slovanu Bratislava chýba patričná kvalita práve v ofenzíve a tréner Vladimír Weiss st. priznáva, že klub by rád na Tehelné pole priviedol práve svojho sobotňajšieho kata.

„Naši obrancovia nechali Polievkovi veľa času, upozorňoval som ich na to. Ale má kvalitu a vedel sa presadiť. Sú na neho rôzne názory. Môj je iný. Budeme ešte o ňom rokovať a pokúsime sa ho získať. Máme ešte dva dni. Uvidíme, či sa vieme dohodnúť," potvrdil Weiss záujem o Polievku.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});