Olympijský šampión prežíva nočnú moru: Amputovali mu nohy, teraz mal prísť aj o ruky!

Ruský krasokorčuliar Roman Kostomarov (46) je vo veľmi vážnom stave. Lekári mu museli amputovať nohy, teraz mal podľa zahraničných zdrojov ...
  • 5Galéria
  • Zdroj: instagram/domninaoksanaice

Ruský krasokorčuliar Roman Kostomarov (46) je vo veľmi vážnom stave. Lekári mu museli amputovať nohy, teraz mal podľa zahraničných zdrojov prísť aj o ruky.

Fotogaléria

Ruský spravodajský portál StarHit informoval, že gangréna sa mala rozšíriť aj do rúk krasokorčuliara. Zdroj z nemocnice im prezradil, že podstúpil operáciu na odstránenie oboch rúk. Tvrdenia webu StarHit spochybnili niektoré ďalšie ruské noviny. Uvádzajú, že Roman Kostomarov mal prísť len o niekoľko prstov na oboch rukách, ktoré neboli úplne amputované.

Matka Romana Kostomarova tiež komentovala najnovšie správy o korčuliarovi. Poprela informácie, že jej syn prišiel o obe ruky. „Polovica z toho, čo sa teraz píše, nie je pravda. Zatiaľ nebudem poskytovať žiadne detaily. Všetko má svoj čas,“ povedala Valentína.

Roman Kostomarov v páre s Tatianou Navkovou získal zlato na olympiáde v Turíne. Dvakrát bol majstrom sveta a tri razy majstrom Európy. Po konci kariéry vystupoval v krasokorčuliarskych šou, predstavil sa aj v Bratislave. Druhýkrát sa oženil a vystupoval so svojou manželkou Oksanou Domninovou. Majú spolu dve deti.

Portugalčan Cristiano Ronaldo a Georgina.
Ronaldova partnerka mala problémy so zákonom: Saudovia jej naparili pokutu! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});