Hrozná tragédia: Vychádzajúcu hviezdu († 19) a dcéru slávneho otca zabil kamión!

Pripravovala sa na svoju premiérovú Tour de France. Žiaľ, osud to zariadil úplne inak! Vychádzajúca hviezda svetovej cyklistiky a dcéra ...
  • Zdroj: instagram @esteladvn_

Pripravovala sa na svoju premiérovú Tour de France. Žiaľ, osud to zariadil úplne inak! Vychádzajúca hviezda svetovej cyklistiky a dcéra slávneho otca Španielka Estela Domínguezová († 19) zomrela pod kolesami kamióna!

Hrozná tragédia! Vychádzajúca hviezda svetovej ženskej cyklistiky a juniorská španielska reprezentantka Estela Domínguezová zomrela vo veku len 19 rokov, pri tréningu ju zrazil kamión. Tragédia sa stala vo štvrtok podvečer blízko španielskeho mesta Salamanca.

Španielska novinárka Laura Meseguerová a slovenský cyklista Peter Sagan.
Novinárka, ktorú Sagan takmer rozplakal: Úprimné slová o tom, prečo si ho váži najviac! Zobraziť článok

Estela Domínguezová bola dcérou slávneho otca Juana Carlosa Domíngueza, ktorý jazdil za tímy Kelme, iBanesto, Phonak či Saunier Duval. Jeho najväčším úspechom bolo víťazstvo na etape Giro d'Italia v roku 2002. Smúti aj jeho bývalý tímový kolega a legenda svetovej cyklistiky Alejandro Valverde. „Nemám slov aby som vyjadril, čo cítim. Posielam lásku a kondolencie Estelinej rodine, predovšetkým jej otcovi Juanovi, s ktorým sme boli na začiatku mojej kariéry tímoví kolegovia,“ napísal Valverde na sociálnej sieti.

Domínguezová bola členkou tímu Sopela a v lete mala premiérovo štartovať na ženskej Tour de France. Podľa vyjadrení polície bola záchranka na mieste nešťastia takmer okamžite, ale rozsah zranení bol tak vážny, že jej lekári už nedokázali pomôcť.

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});