Hromadná bitka v zámorskej NBA! Päste a tresty lietali jedna radosť

V nočnom zápase zámorskej basketbalovej ligy NBA medzi Minnesotou a Orlandom (120:127) sa v závere tretej štvrtiny strhla hromadná šarvátka, ...
  • Zdroj: TASR/AP

V nočnom zápase zámorskej basketbalovej ligy NBA medzi Minnesotou a Orlandom (120:127) sa v závere tretej štvrtiny strhla hromadná šarvátka, ktorej nechýbali ani tvrdé údery. Do incidentu sa zapojili viacerí hráči a tiež ďalší ľudia. Rozhodcovia mali plné ruky práce.

Luka Dončič udivuje basketbalový svet
Návrat po zranení ako z ríše snov: Slovinec Dončič sa brilantným výkonom zaradil medzi legendy Zobraziť článok

Na konci tretej štvrtiny viedlo Orladno 83:73. Minnesota prišla o loptu na vlastnej polovici, no omnoho zaujímavejšie veci sa diali na opačnom konci ihriska.

Priamo pred lavičkou Orlanda sa totiž strhla poriadna bitka. Austin Rivers z Minnesoty si najprv len vymieňal názory so súperovým centrom Mohamedom Bambom. Verbálny konflikt však prerástol do fyzickej potýčky a lietali aj päste.

Basketbalista Darius Miles v drese Alabamy Crimson Tide.
Mladý americký basketbalista si poriadne zavaril: Na začiatku kariéry čelí vážnemu obvineniu Zobraziť článok

Ich spoluhráči sa celému incidentu necheli len prizerať. Postupne sa do šarvátky zapojili aj iní hráči z oboch tímov a členovia realizačných tímov. Väčšina aktérov sa ale skôr snažila o upokojenie celej situácie.

​Rozhodcovia následne vylúčili celkovo až piatich hráčov vrátane Riversa s Bambom, ktorí konflikt vyvolali. Pod sprchy putovali taktiež Jaden McDaniels, Taurean Prince z Minnesoty a Jalen Suggs z Orlanda.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});