Český futbalový brankár († 33) odišiel do športového neba: Čakal narodenie dieťatka

Český futbalový brankár Adam Bratanič († 33) odišiel do športového neba.
  • Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Český futbalový brankár Adam Bratanič († 33) odišiel do športového neba.

Český futbal zasiahla tragická správa. Adam Bratanič, brankár klubu Jiskra Domažlice, zomrel po boji s vážnym zápalom pľúc, ktorý sprevádzalo krvácanie do mozgu. Informáciu priniesli tamojšie médiá.


Rozhodca Javier Alberola Rojas ukazuje červenú kartu hráčovi Valencie Gabrielovi Paulistovi (vpravo) počas futbalového zápasu španielskej La Ligy medzi Realom Madrid a Valenciou.
Zaslúžená červená karta: Obranca Paulista surovo poslal k zemi hviezdu Realu Madrid Zobraziť článok

"Adamov odchod je pre jeho rodinu veľkou tragédiou, najmä v čase, keď v najbližších týždňoch očakávajú narodenie ďalšieho dieťaťa. Bohužiaľ, Adam svoj krátky ťažký boj prehral, bol som v kontakte s lekármi, nasadili všetky dostupné prostriedky a sily," uviedol prezident klubu.

(ilustračné foto).
Navždy sa zapísal do dejín motorizmu: Zomrel legendárny jazdec F1 († 80) Zobraziť článok

Obrovská tragédia zasiahla fanúšikov treťoligového klubu. Aj napriek tomu, že Adam bol brankár, vedel strieľať góly. Veľa presných zásahov zaznamenal v penaltových rozstreloch a dokonca sa mu podarilo trafiť bránku súpera aj z hry, keď v roku 2013 prekonal svojho náprotivka strelou z vlastnej polovice. Adam Bratanič aj napriek svojmu talentu väčšinu zápasov odchytal v B-tíme Jisky Domažlice.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});