Trieska si hlavu o stenu! Neuveríte, akú sumu prehral americký fanúšik na jednej stávke

S takým zvratom rozhodne nerátal. Zápas americkej NFL medzi Los Angeles Chargers a Jacksonville Jaguars sa stal nočnou morou pre viacerých ...
  • Zdroj: TASR/AP

S takým zvratom rozhodne nerátal. Zápas americkej NFL medzi Los Angeles Chargers a Jacksonville Jaguars sa stal nočnou morou pre viacerých tipérov, no obzvlášť zarmútil jedného veľmi odvážneho.

Na archívnej snímke z 8. septembra 2021 hráč amerického futbalu Damar Hamlin z Buffalo Bills sa pozerá pred začiatkom zápasu NFL medzi Buffalo Bills a Los Angeles Rams v Inglewoode.
Najhoršie obavy sa našťastie nenaplnili: Fanúšikovia hviezdy NFL majú dôvod na radosť Zobraziť článok

Chargers viedli po dvoch štvrtinách jednoznačne 27:0 a pri tomto náskoku sa na nich jeden fanúšik rozhodol staviť 1,4 milióna americký dolárov. Domáci Jaguars ale skóre dokázali otočiť a napokon vyhrali 31:30. Postarali sa tak o jeden z najväčších obratov v histórii NFL.

Tipér si v tomto prípade myslel, že ide na istotu, preto jeho astronomický vklad veľa ľudí nepochopilo. V prípade jeho úspešného predpokladu by totiž vyhral „len" 11 200 dolárov. Namiesto toho však prišiel o 1,4 milióna dolárov a s najväčšou pravdepodobnosťou si momentálne trieska hlavu o stenu. Veď, čo iné mu ostáva.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});