Zvolenský útočník Maroš Jedlička na zraze: Hráčov z repre som doteraz videl len v telke

Odhodlanie im nechýba. Slovenskí hokejisti chcú uspieť v oboch zápasoch Vianočného Kaufland Cupu. Zverenci nastúpia na turnaji troch ...
  • Zdroj: mh, tasr

Odhodlanie im nechýba. Slovenskí hokejisti chcú uspieť v oboch zápasoch Vianočného Kaufland Cupu. Zverenci nastúpia na turnaji troch tímov proti Nórsku (15. 12.) a Lotyšsku (17. 12.).

Tesne pred zrazom však prišlo v dôsledku zranení k trom zmenám v zostave. Petra Čerešňáka, Miloša Romana a Mareka Hrivíka nahradili Mário Grman, Matúš Sukeľ a Maroš Jedlička. Práve Jedlička sa podelil s pocitmi o síce neskorej, ale o to viac cennej nominácii.

FOTOGALÉRIA: Maroš Jedlička

„Z repre mi volali jeden deň tak neskoršie večer, ale to mi určite nevadí. Som rád za túto príležitosť,“ podelil sa vysmiaty Jedlička s pocitmi počas pondelkového mediálneho termínu. „Po Nemeckom pohári som dostal správny herný impulz do sezóny. Začalo sa mi po ňom dariť aj v lige,“ pochvaľoval si útočník Zvolena, ktorý momentálne v extralige okupuje prvú priečku.

„Byť tu s našimi reprezentantmi je pre mňa super pocit. Doteraz som ich videl len v telke a teraz tu sedím s nimi v kabíne. To, s kým budem hrať v lajne, je mi úplne jedno. Hlavne, aby sme boli všetci zdraví a aby sme pomohli vyhrať zopár zápasov,“ zhodnotil skromne Jedlička, ktorého tréner Ramsay plánuje vyskúšať na centri. „Hral som ho aj v minulosti, takže urobím, čo sa dá, aby bol tréner Ramsay spokojný. Nebudem si však vyberať, s kým a kde chcem hrať, ale chcem primárne hrať čo najviac,“ uzavrel Jedlička.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});