Prečo Vlhová ešte nevyhrala? Petra otvorene prezradila, čo ju trápi

Chce to len čas. Slovenská lyžiarka Petra Vlhová (27) stále čaká na víťazstvo v aktuálnom ročníku Svetového pohára. Cez víkend v talianskom ...

Chce to len čas. Slovenská lyžiarka Petra Vlhová (27) stále čaká na víťazstvo v aktuálnom ročníku Svetového pohára. Cez víkend v talianskom Sestriere síce stála na debni, ale dve tretie miesta sú len slabou náplasťou na jej nenaplnené ambície.

Fotogaléria

Vlhová v lete vymenila výrobcu lyží. Ako sa však zdá, potrebuje ešte čas na to, aby sa s nimi zžila. „Očividne áno, nechcem to veľmi rozoberať. Na tréningu mi to s nimi raz ide, raz nejde. Robím viac chýb, ako to bývalo minulý rok,“ povedala pre TV JOJ po nedeľňajšom slalome obhajkyňa malého glóbusu v tejto disciplíne.

Olympijská šampiónka má v tejto sezóne tri ciele - udržať si pozíciu v slalome, získať v tejto svojej výstavnej disciplíne titul majsterky sveta a zlepšiť sa v obráku. V sobotu aj v nedeľu vyhrala úvodné kolá. Nakoniec sa musela uspokojiť s tretími miestami.

Sú na vine lyže? „Keď človek robí zmenu, niekedy potrebuje čas, aby to bolo lepšie. Robíme pokroky, snažíme sa vylaďovať drobné chybičky. Je to opäť tretie miesto, myslím, že idem konštantne. Dúfam, že sa budem zlepšovať,“ uzavrela.

Roman Málek schytal počas štúdia pukom do hlavy.
Český komentátor v ohrození, schytal poriadnu ranu do hlavy! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});