Jozef Sládok opäť zhodil rukavice: Americký útočník si ani neškrtol

Obranca HKM Zvolen Jozef Sládok (34) znova ukázal, že nemá problém zhodiť rukavice a popasovať sa so súperom. V 25. Tipos extraligy sa ...
  • Zdroj: TASR - Henrich Mišovič

Obranca HKM Zvolen Jozef Sládok (34) znova ukázal, že nemá problém zhodiť rukavice a popasovať sa so súperom. V 25. Tipos extraligy sa o tom presvedčil americký útočník Nových Zámkov Robby Jackson (25).

V šlágri 25. kola najvyššej slovenskej hokejovej súťaže sa stretli tabuľkoví susedia zo Zvolena a Nových Zámkov. Pod Pustým hradom nebola núdza o pekné športové momenty. Diváci celkovo videli 9 gólov, ale i pästnú výmenu na konci duelu, keď sa do seba pustili Jozef Sládok a Robby Jackson.

Hosťujúci útočník nemá fyzické predpoklady na to, aby sa púšťal do bitiek. Preto bol v tomto meraní síl v značnej nevýhode. Navyše, proti nemu stál obávaný zvolenský obranca, ktorý je známy tým, že nemá problém pustiť sa do pästiarskeho súboja.

Celá bitka trvala doslova pár sekúnd. Američan nedokázal udrieť hráča HKM Zvolen ani raz, naopak Sládok uštedril súperovi pár nepríjemných rán.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});