Psychicky zničený Neymar: Prehra ma paralyzovala natoľko, že som sa desať minút nevedel pohnúť

 Brazílsky futbalista Neymar priznal veľké sklamanie po vypadnutí Brazílie vo štvrťfinále na MS v Katare po jedenástkovom rozstrele s ...
  • Zdroj: TASR/AP

Brazílsky futbalista Neymar priznal veľké sklamanie po vypadnutí Brazílie vo štvrťfinále na MS v Katare po jedenástkovom rozstrele s Chorvátskom.

Tridsaťročný útočník otvoril v nadstavenom čase prvého predĺženia skóre zápasu, keď 77. gólom v národnom drese vyrovnal rekord legendárneho Pelého. Chorváti však v 117. minúte vyrovnali zásluhou Bruna Petkoviča a rozstrel vyhrali 4:2.

"Som psychicky zničený. Najviac ma určite bolela prehra, ktorá ma paralyzovala natoľko, že som sa desať minút nevedel pohnúť. Rozplakal som sa a nevedel som prestať. Bude ma to ešte veľmi dlho mrzieť," uviedol Neymar na sociálnej sieti Instagram.

Útočník Paríža Saint-Germain po zápase priznal, že to možno bol jeho posledný duel v reprezentácii.  Pelé však dúfa, že si to Neymar ešte rozmyslí.

"Mám 82 rokov a po takom čase dúfam, že som ťa nejakým spôsobom inšpiroval, aby si sa dostal tak ďaleko. Neustále nás inšpiruješ. Môj rekord som dosiahol takmer pred 50 rokmi a doteraz sa k nemu nikto nedokázal priblížiť. Dokázal si to, chlapče," skonštatoval Pelé, ktorého začiatkom tohto mesiaca hospitalizovali pre liečbu rakoviny hrubého čreva.

Brazílčan Neymar (uprostred) plače po prehre po penaltovom rozstrele vo štvrťfinálovom zápase Chorvátsko - Brazília na MS.
Pelé zagratuloval Neymarovi k vyrovnaniu jeho streleckého rekordu. Naďalej nás inšpiruj! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});