Anketa NIKÉ Športovec mesiaca za november 2022: Tesný triumf Vlhovej

Tesný triumf! Víťazkou v ankete NIKÉ Športovec mesiaca november 2022 sa stala zjazdárka Petra Vlhová (27). Olympijská víťazka z Pekingu ...
  • Zdroj: TASR/AP

Tesný triumf! Víťazkou v ankete NIKÉ Športovec mesiaca november 2022 sa stala zjazdárka Petra Vlhová (27). Olympijská víťazka z Pekingu 2022 si triumf vybojovala najmä za dve bronzové umiestnenia v slalomoch na pretekoch Svetového pohára v Levi.  

„Boli to prvé preteky v sezóne a pred nami ich je ešte veľa. Pôjdeme krok za krokom a budeme sa snažiť vylepšiť chyby, ktoré som urobila. Ale vnímam pozitívne, že som bola dvakrát tretia. Nie je ľahké stále víťaziť, konkurencia je vyrovnaná. Dávam zo seba maximum, aj keď v druhom kole som dnes nešla najlepšie," povedala po pretekoch pre JOJ Šport Petra Vlhová.

Vďaka tomuto umiestneniu na pretekoch v Levi získala prvenstvo v ankete, ktorá sa obnovila od roku 2021 za spolupráci stávkovej spoločnosti NIKÉ. Tentoraz však nebol Petrin triumf tak jednoznačný, iba o dva hlasy predstihla futbalistov bratislavského Slovana, ktorí na začiatku novembra postúpili z prvého miesta skupinovej fázy Konferenčnej ligy do jarných bojov. Na treťom mieste skončil florbalový reprezentant Michal Dudovič. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});