Dresy, v ktorých budú hrať tímy na MS v hokeji: Česi zmenili logo a čo Slováci?

Svetový šampionát v ľadovom hokeji sa blíži. O dva týždne odštartuje v Ostrave a Prahe, slovenskí hokejisti sa predstavia hneď v úvodnom ...
  • Zdroj: TASR/Roman Hanc

Svetový šampionát v ľadovom hokeji sa blíži. O dva týždne odštartuje v Ostrave a Prahe, slovenskí hokejisti sa predstavia hneď v úvodnom hracom dni súbojom proti Nemecku.

FOTOGALÉRIA: Dresy MS 2024

My vám predstavíme dresy, v ktorých budú v Česku hrať jednotlivé tímy. Väčšina z nich v porovnaní s vlaňajším šampionátom žiadne zmeny neurobila. Výraznejšiu zmenu urobili domáci Česi. Na drese už nemajú logo zväzu, teda leva, ale vrátili na dresy štátny znak. Drobné úpravy prešli aj dresmi Kazachstanu.

Útočník Stéphane Da Costa, ktorý pôsobí v KHL by mal štartovať na MS v Česku za Francúzsko.
Hráč z KHL ide na MS do Čiech: Čo hovoria na to Slováci! Zobraziť článok

Dresy všetkých tímov si pozrite v galérii TU:

Nováčikmi šampionátu sú Poliaci a hokejisti Veľkej Británie. Slovákov v ostravskej skupine čakajú postupne Nemecko, Kazachstan, USA, Poľsko, Francúzsko, Lotyšsko a Švédsko.

Sklamaný kapitán Marek Hrivík po zápase s Kazachstanom.
Hrivík prehovoril o svojom stave, repre možno posilní aj Kelemen Zobraziť článok

Slovenskú hokejovú reprezentáciu oficiálne posilní na svetovom šampionáte prvých päť hráčov zo zámorskej NHL. Budúci týždeň sa do prípravy národného tímu zapoja obranca Šimon Nemec a kvarteto útočníkov Tomáš Tatar, Juraj Slafkovský, Martin Pospíšil a Pavol Regenda, ktorý väčšinu ročníka odohral na farme v AHL. V hre je stále dvojica obrancov Martin Fehérváry a Erik Černák, ktorá momentálne bojuje v 1. kole play off NHL.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});