Spečatí Hancko životný prestup? Záujem majú tieto dva veľkokluby

Slovenský futbalový reprezentant Dávid Hancko cez víkend oslávil s Feyenoordom Rotterdam triumf v Holandskom pohári. V nedeľnom finále ...

Slovenský futbalový reprezentant Dávid Hancko cez víkend oslávil s Feyenoordom Rotterdam triumf v Holandskom pohári. V nedeľnom finále vyhrali na svojom štadióne De Kuip nad NEC Nijmegen 1:0.

Fotogaléria

Hancko odštartoval svoju profesionálnu kariéru v Žiline, odkiaľ putoval do talianskej Fiorentiny. Prestup do Toskánska sa vôbec nevydaril a tak ho klub poslal na hosťovanie do Sparty Praha. V metropole Česka sa uchytil, pravidelne hrával a futbalovo vyrástol. Rovnako úspešné je jeho účinkovanie vo Feyenoorde, ktorý v lete pravdepodobne opustí.

Ján Hacko, Dávidov otec, v rozhovore pre sportweb.sk prezradil, ktoré kluby prejavili o jeho syna záujem. Sú to slávne futbalové adresy. „Podľa srdca. Do Sparty ani Feyenoordu nešiel kvôli peniazom, mal v oboch prípadoch finančne zaujímavejšie ponuky, ale odmietol ich. Potešilo ma to ako otca. Konečné slovo má Dávid. Môžeme však predpokladať, že bude prestupovať za možno 40 miliónov eur. Máloktorý klub si môže dovoliť, aby investoval také peniaze do hráča, ktorého nechá sedieť na lavičke. Avšak ťažké roky kariéry nás naučili, že nič nie je garantované, " povedal Ján Hancko.

Hanckov otec prehovoril, ktoré dva kluby by chceli slovenského obrancu získať. „Paríž Saint-Germain alebo Liverpool. Je tam záujem, ale treba to brať s rezervou aj preto, že takéto kluby majú v hľadáčiku množstvo hráčov. Zasa zopakujem tú vetu so snívaním… Človeka to vždy niekam ťahá. V Paríži hráva Milan Škriniar. Liverpoolu fandil Dávid ako chlapec. Keď mal osemnásť, dostal od nás darček – cestu na Anfield Road," uviedol.

Na archívnej snímke futbalisti Manchestru United zľava: Darron Gibson, Ryan Giggs a Carlos Tevez.
Bývalý argentínsky reprezentant skončil v nemocnici: Klub okamžite reaguje! Zobraziť článok

Dve zlaté pohárové medaily už má a na štvrté výročie svojho pôsobenia v klube chce tretiu.
Krásna fyzioterapeutka Trnavy spôsobila boom: V Turecku by ju vyvážili zlatom! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});