Rozpadne sa Beckhamovi manželstvo s Victoriou? Nové detaily o nevere

Vyzerajú ako dokonalý pár! Bývalý futbalista David Beckham a Victoria sú spolu viac ako dve dekády a dokument o nich nedávno vyvolal ...
  • Zdroj: northfoto

Vyzerajú ako dokonalý pár! Bývalý futbalista David Beckham a Victoria sú spolu viac ako dve dekády a dokument o nich nedávno vyvolal rozruch. Pár prehovoril o sexuálnej kauze, ktorá zásadne naštrbila ich manželstvo. Uznávaný novinár prináša nové pikantné odhalenia.

Okrem iného dodal, že novinky z knihy otrasú Beckhamovým manželstvom. Konkrétne sa zameria na údajné aféry Davida. „Ak sa chcete dozvedieť viac o Beckhamovom sexuálnom živote, nebudete sklamaní,“ povedal Bower. Zohnať kontroverzné informácie ale pre neho nebolo nič jednoduché. Beckhamovi mu totiž značne sťažili prácu.

„David s Victoriou sa postarali o to, aby so mnou veľa ľudí z ich okolia nehovorilo. Aj tak som ale našiel dosť ľudí, s ktorými som o tejto téme mohol hovoriť. Dozvedel som sa veľa zaujímavých odhalení. Boli to informácie, ktoré ma osobne prekvapili,“ uzavrel Bower rozprávanie o svojej pripravovanej knihe, ktorá sa začne predávať 20. júna.

Calzona Valjenta nepostavil ani na minútu!
Calzona má v Neapole veľký problém: Všetku zodpovednosť beriem na seba! Zobraziť článok

Od svojho manžela je o 32 rokov mladšia.
Manželka extrénera Slovana je terčom útokov: Vyzeráš ako netvor! Zobraziť článok

Slovenský útočník Peter Babnič /vľavo/ preniká cez Angličana Lukea Younga v zápase B-skupiny majstrovstiev Európy futbalistov do 21 rokov.
Slovenský ex-reprezentant podľahol hazardu: Všetko prehral a stratil rodinu! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});