V hre príchod reprezentanta: Uloví futbalový Slovan veľkú rybu?

Podarí sa Slovanu letná prestupová bomba? Hovorí sa o možnom príchode skúseného slovenského reprezentanta.
  • Zdroj: TASR

Podarí sa Slovanu letná prestupová bomba? Hovorí sa o možnom príchode skúseného slovenského reprezentanta.

FOTOGALÉRIA: Róbert Mak

Slovan Bratislava získal šiesty majstrovský titul v rade. Sezónu môže hodnotiť ako úspešnú, dokázal sa prebojovať zo skupiny Konferenčnej ligy do vyraďovacej časti. Ale ak chce napĺňať slovenský majster vysoké ambície a potenciálne bojovať aj o postup do skupinovej fázy Ligy majstrov či Európskej ligy, tak musí priviesť kvalitné posily.

Jednou z nich by mohol byť skúsený slovenský reprezentant Róbert Mak. Naznačil to športový redaktor Michal Šášky z Denníka N v podcaste PRESSko. "Už tri prestupové obdobia sa hovorí, že to bude rušné. Naposledy prišli dvaja hráči, z toho sa jeden nevrátil z reprezentačného zrazu a druhý sa zranil na prvom tréningu," hovoril o nie práve najvydarenejších posledných prestupových obdobiach v réžii belasého klubu.

Vľavo tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona a vpravo futbalový reprezentant Róbert Mak.
Dusno v národnom tíme pred ME!? Skúsený reprezentant sa pustil do Calzonu Zobraziť článok

"Ja by som teda nemal veľké očakávania od prestupov v Slovane. Počul som, že sa špekuluje o návrate Róberta Maka. Pokiaľ viem, tak by to mohlo byť aj naozaj reálne. Končí sa mu zmluva, takže by mohol prísť zadarmo," naznačuje veľkú prestupovú bombu futbalový expert. Táto posila sa páči aj Martinovi Kaiglovi z RTVS. "Dáva to zmysel. Robo Mak nemá zlú výkonnosť, je Bratislavčan a odchovanec Slovana. To jednoducho dáva zmysel, možno aj prilákať fanúšikov."

Róbert Mak aktuálne pôsobí v austrálskom FC Sydney. So šiestimi gólmi je tretím najlepším strelcom tímu v aktuálnej sezóne. V lete mu vyprší dvojročný kontrakt a 33-ročný reprezentant sa tak stane voľným hráčom. Vráti sa na "rodnú hrudu"?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});