O budúcnosti Kucku je zrejme rozhodnuté: Kmotrík potvrdil špekulácie!

Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava má v tejto sezóne už istý ligový titul, a zrak vedenia tímu sa tak pomaly začína upierať ...

Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava má v tejto sezóne už istý ligový titul, a zrak vedenia tímu sa tak pomaly začína upierať aj na budúcoročné zloženie hráčskeho kádra.

Fotogaléria

Fanúšikovia belasých boli zvedaví najmä na budúcnosť reprezentačného záložníka Juraja Kucku (37), ktorému má v tíme po skončení aktuálnej sezóny vypršať zmluva.

„Ako sme už viackrát komunikovali, naším zámerom je udržať si gro súčasného úspešného mužstva.

Viacerým hráčom sa po sezóne končia kontrakty, no s tými, o ktorých máme naďalej záujem, sme v pokročilej fáze rokovaní o ďalšej spolupráci. Môžem potvrdiť, že jedným z nich je Juraj Kucka,“ vyjadril sa pre web skslovan.com generálny riaditeľ tímu, Ivan Komtrík ml.

Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko! Zobraziť článok

„Sme veľmi radi, že sám 'Kuco' prejavil záujem u nás pokračovať, potrebujeme ešte doladiť zmluvné podmienky a ďalšie detaily. O predĺžení zmlúv s hráčmi chceme fanúšikov a verejnosť informovať pred skončením aktuálnej sezóny,“ dodal Kmotrík.

37-ročný stredopoliar si v aktuálnej sezóne obliekol belasý dres 39-krát, pričom v týchto stretnutiach sa mu podarilo zaznamenať 12 bodov za 5 gólov a 7 asistencií.

Tréner Craig Ramsay na striedačke slovenskej hokejovej reprezentácie.
Trénerský štáb sa s tým nebabral: V nominácii repre končí hneď pätica hráčov! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});