Neymar v PSG postrachom: Hádky aj bitky so spoluhráčmi, opitý na tréningu!

Tak to je silná káva! Na povrch vyplávali ohromujúce skutočnosti ohľadom správania Brazílčana Neymara počas pôsobenia v PSG. Medzi spoluhráčmi ...
  • Zdroj: Northfoto

Tak to je silná káva! Na povrch vyplávali ohromujúce skutočnosti ohľadom správania Brazílčana Neymara počas pôsobenia v PSG. Medzi spoluhráčmi bol doslova nenávidený!

FOTOGALÉRIA: Neymar

Výborný futbalista, ale s otrasnou povesťou! Brazílčan Neymar je známy svojimi záľubami v nočných párty, alkohole, dievčatách či pokri. Ďaleko od životosprávy profesionálneho športovca to mal aj počas pôsobenia v PSG, preto sa dostal do nemilosti fanúšikov aj spoluhráčov. A napokon aj vedenia klubu.

France Football prináša veľké odhalenie o niektorých prehreškoch Neymara počas pôsobenia v Paríži. Prehratý tréningový zápas? Niekto by pokrčil ramenom, nie však Neymar. Vyštartoval a fyzicky napadol mladého spoluhráča Ismaela Gharbiho. Tento konflikt bol navyše plný urážok a nadávok, Brazílčan sa pokúsil zasiahnuť spoluhráča hlavičkou.

Hviezdny brazílsky útočník Neymar.
Totálny úpadok Neymara, zúrivá reakcia: Po*ebte sa neprajníci... Zobraziť článok

Podľa France Football mal Neymar veľký problém s portugalským spoluhráčom Vitinhom, ktorého doslova šikanoval. "Bol nenávistný voči Vitinhovi. Portugalčan to vždy popieral, pretože sa snažil byť milý a nechcel žiadne problémy. No Neymar ho pravidelne urážal,“ uviedol zdroj z prostredia parížskeho klubu pre známy francúzsky futbalový magazín.

Neymar bol problematickou osobou v kabíne PSG. Zapojil sa aj do konfliktu Lionela Messiho s Achrafom Hakimim a musel ho "odstaviť" až ďalší spoluhráč - španielsky obranca Sergio Ramos. Navyše Neymar neraz prišiel na tréning svojho tímu pod vplyvom alkoholu. "Nebol to vôbec dobrý obraz profesionálneho futbalistu," dodáva zdroj pre France Football.

Prestup Brazílčana Neymara z FC Barcelona do PSG v roku 2017 za 222 miliónov eur je doteraz najdrahším transferom futbalovej histórie. Aktuálne je hráčom saudskoarabského tímu Al-Hilal. Na jeseň si vážne poranil koleno v kvalifikačnom zápase v drese Brazílie a sezóna pre neho predčasne skončila.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});